SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, locul 3 într-un clasament al sportivilor „furați” de Nike de la Adidas » Naomi Osaka i se va alătura și va avea un contract colosal!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 18:17

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) ocupă locul trei într-un clasament inedit întocmit de americani. E vorba despre ierarhia tenismenilor pe care Nike i-a „furat” de la Adidas.

Halep nu a făcut trecerea directă de la Adidas la Nike. Românca a început 2018 fără un sponsor tehnic, câștigând turneul de la Shenzhen și ajungând în finala de la Australian Open în haine cumpărate de pe internet. Nike a speculat imediat momentul și a ofertat-o pe Halep, lider mondial în acel moment. Această mutare a urcat-o pe Halep în topul celor mai importante mutări pe axa Adidas - Nike.

Top 5 mutări din tenis pe ruta Adidas -> Nike:

1. Serena Williams
2. Pete Sampras
3. Simona Halep
4. Sloane Stephens
5. Jim Courier

Osaka, următoarea lovitură

Naomi Osaka, actualul lider WTA, este următorul nume mare care face trecerea spre Nike. Americanii i-au acceptat cerința de a purta în continuare însemnele sponsorilor Nissin și All Nippon Airways, iar Osaka urmează să semneze un contract uriaș, de cinci ori mai valoros decât al Simonei Halep, adică aproximativ 8,5 milioane de dolari/an, anunță baseline.tennis.com.

1.700.000 $anual primește Simona Halep de la Nike 

Vezi și: 

FOTO Simona Halep, prima reacție după ce Darren Cahill a confirmat că vine în România » Schimb de amabilități pe Instagram: „Revin în a doua mea casă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
t0ni
t0ni  •  11 Aprilie 2019, 01:49
Postat de balauru48 pe 10 Aprilie 2019, 21:56

Cei de la Nike n-au furat pe nimeni, doar li s-a făcut mila de halep, care nu avea sponsor. De ce nu avea sponsor!? Simplu! Caracter, aspect, popularitate, origine.

Tine-te de fotbalul ala *** si lasa tenisul pentru altii. :-))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  10 Aprilie 2019, 21:56

Cei de la Nike n-au furat pe nimeni, doar li s-a făcut mila de halep, care nu avea sponsor. De ce nu avea sponsor!? Simplu! Caracter, aspect, popularitate, origine.

mikidiki
mikidiki  •  10 Aprilie 2019, 21:20

Chia imi era doar de un articol de genu mai ca mumfla rasu ce stire de senzatie !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează