SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LOCUL 1 WTA

SIMONA HALEP. O fostă campioană olimpică îi dă sfaturi Simonei Halep: "Ăsta ar trebui să fie obiectivul ei"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 15:52

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, este de părere că obiectivul Simonei Halep ar trebui să fie câștigarea unui trofeu de Mare Șlem și nu menținerea pe primul loc în ierarhia mondială.

Prezentă la o conferință de presă organizată la sediul COSR, campioana olimpică a probei de natație de 200 de metri liber, care a avut loc în 2004 la Atena, a vorbit despre performanța Simonei Halep.

"Simonei Halep îi lipsește acum o mică pauză. Ea ar trebui să se bucure în primul rând de ceea ce a realizat în acest an, pentru că este locul 1 în lume. Iar ceea ce îi lipsește sunt convinsă că va realiza.

Nu cred că obiectivul ei trebuie să fie să rămână menținerea cât mai mult pe primul loc mondial, ci câștigarea unui turneu de Grand Slam. Și sunt ferm convinsă că ea va reuși pentru că este tânără și știe exact ceea ce își dorește", a spus Camelia Potec, citată de Agerpres.

Simona Halep va încheia anul pe primul loc în clasamentul WTA, în ciuda faptului că a fost eliminată din faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  08 Noiembrie 2017, 11:08

Cand un turneu va fi in format de doua sau trei meciuiri sigur va castiga un Grand Slam .

1663755793951448
Costi Costinel  •  07 Noiembrie 2017, 22:55

...draga Camelia , iti racesti gura de pomana ! deocamdata , obiectivul ei a fost sa o ia la fuga de la turneul campioanelor ... ca sa-si gaseasca iubit !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează