SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Simona Halep participă și la dublu la Wuhan » Va face pereche cu Raluca

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 17:19

Simona Halep (6 WTA, 27 de ani) va juca și la proba de dublu la Wuhan Open (China), alături de Raluca Olaru (30 de ani, 36 WTA dublu).

Halep și Olaru vor juca în primul tur împotriva duetului format din Qianhui Tang și Xinyu Wang, care au beneficiat de un wild-card. Meciul se va disputa duminică dimineață, în jurul orei 07:00.

Simona și Raluca au mai făcut pereche în alte 7 meciuri, cele două câștigând trei dintre acestea. Prima partidă a fost în 2014, iar cea mai recentă în urmă cu 3 luni.

VREA PRIMUL TROFEU LA SIMPLU

Fostul lider mondial va avea liber în primul tur, urmând să joace în faza următoare cu învingătoarea dintre Barbora Strycova (31 WTA) și Wang Xiyu (140 WTA).

În optimi, Simona ar putea s-o întâlnească pe una dintre Donna Vekic, Victoria Azarenka sau Elena Rybakina. 

Dacă va trece și de această fază, jucătoarea noastră ar da în „sferturi” peste Kiki Bertens, Aryna Sabalenka sau Venus Williams. În semifinale se complică situația, Simona ar putea juca împotriva lui Madison Keys, Belinda Bencic, Elise Mertens, Ashleigh Barty sau Caroline Garcia. 

Halep e la a șasea participare la Wuhan, iar cel mai bun rezultat l-a obținut în 2016, când românca a fost eliminată în semifinale de Petra Kvitova, care a și câștigat acea ediție a turneului.

VEZI ȘI:

Opinie de Cristi Coman: Drumul Biancăi Andreescu și discursul lui Justin Trudeau » Cum pregătește Rovana Plumb discursul premierului canadian din viitor 

Simona Halep știe cu cine poate juca la Wuhan » Culoar dificil pentru româncă

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează