SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SUSPENDATĂ

Indiciul rupturii? Halep l-a IGNORAT pe Mouratoglou în văzul tuturor!

Simona Halep, alături de Patrick Mouratoglou // foto: Imago Images
Simona Halep, alături de Patrick Mouratoglou // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2023 10:25 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 11:22

Printre cei care i-au urat public „la mulți ani” Simonei Halep cu ocazia aniversării a 32 de ani s-a numărat și antrenorul oficial al acesteia, Patrick Mouratoglou. Sportiva nu a distribuit mesajul acestuia, semn că e posibil ca cei doi să nu se mai afle în cele mai bune relații. 

Miercuri, 27 septembrie, Simona Halep a împlinit vârsta de 32 de ani. Numeroase nume din tenis și din televiziune sau simpli admiratori ai Simonei i-au dedicat acesteia mesaje speciale, însă nu toate s-au bucurat de aceeași atenție din partea dublei câștigătoare de Grand Slam.

Dintre sutele, poate miile de mesaje, Simona a distribuit pe contul personal doar 4 urări: de la pagina WTA România, SIHA, clinica de kinetoterapie pe care a deschis-o în Constanța, omul de televiziune Andi Moisescu și artistul Smiley.

„Noi n-am înșelat niciodată pe nimeni” » Direct din Toronto, prima reacție a patronilor firmei canadiene acuzate de Simona Halep că i-a furnizat suplimentul contaminat cu Roxadustat: „E fals că ne-a dat în judecată”
EXCLUSIV
„Noi n-am înșelat niciodată pe nimeni” » Direct din Toronto, prima reacție a patronilor firmei canadiene acuzate de Simona Halep că i-a furnizat suplimentul contaminat cu Roxadustat: „E fals că ne-a dat în judecată”

Indiciul rupturii? Simona Halep i-a dat „seen” pe Mouratoglou în văzul tuturor

Până acum, Halep nu a republicat și mesajul primit de la antrenorul său, Patrick Mouratoglou, trimis în urmă cu 20 de ore: „La mulți ani, campioană incredibilă”.

Indiciul rupturii? Halep l-a IGNORAT pe Mouratoglou în văzul tuturor!

Acesta ar putea fi un semn că relația dintre cei 2 nu mai este la fel de bună după suspendarea jucătoarei de tenis.

Halep a fost suspendată 4 ani, fiind găsită vinovată de două încălcări ale regulamentului anti-doping: faptul că a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă, roxadustat, și bănuiala că ar fi utilizat o substanță sau metodă interzisă pe toată durata anului trecut, pe baza datelor din pașaportul ei biologic.

A luat suplimentul contaminat la recomandarea echipei Mouratoglou

Halep a susținut că a substanța interzisă i-a ajuns în organism dintr-un supliment alimentar contaminat, o pudră de colagen recomandată și furnizată de echipa lui Mouratoglou, asupra căreia chiar antrenorul francez și-a dat OK-ul.

„Pe baza unei recomandări a lui Frederic Lefebvre (care era directorul departamentului de pregătire fizică de la Academia Mouratoglou) pentru Candice Gohier, aceasta i-a recomandat Simonei 3 produse de la un producător. Halep nu auzise înainte de acele suplimente. A întrebat dacă Gohier le-a verificat și i s-a răspuns că da.

De asemenea, Halep și Gohier au verificat împreună recipientul și au observat că nu există nicio substanță interzistă pe lista de ingrediente.

Halep a verificat și cu antrenorul Mouratoglou, care i-a spus că toate cele 3 produse (n.r. - printre care și pudra de colagen) sunt sigure de folosit, din moment ce pe etichetă nu era listată nicio substanță interzisă și nu păreau să fie riscante”, se arată într-un pasaj din motivarea suspendării lui Halep.

VIDEO. Prima reacție a patronilor firmei canadiene acuzate de Halep că i-a furnizat suplimentul contaminat cu Roxadustat: „E fals că ne-a dat în judecată”

Mai multe știri despre Simona Halep: 

Îi bagă în faliment? Suma exorbitantă cerută de Simona Halep de la firma care a produs suplimentul contaminat cu roxadustat

Ce a făcut Mihaela Buzărnescu imediat după suspendarea primită de Simona Halep: „I-am și dat un mesaj!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (28)
befree
befree  •  28 Septembrie 2023, 17:32

"In vazul tuturor ..." Tipa asta care scrie e de o prostie crasă!

VardyParty
VardyParty  •  28 Septembrie 2023, 16:57
Postat de cpt.ahab pe 28 Septembrie 2023, 15:21

Știre marca "Andra Mocanu".

Capitane, nu fi trist. Am aflat pe surse ca Andra iese la pensie de aici in julie 2064. Facem party, Căpitane, party!

VardyParty
VardyParty  •  28 Septembrie 2023, 16:55
Postat de VanBasten pe 28 Septembrie 2023, 14:57

Steaua a fost o mare echipa. Cu toate astea, Van Basten i-a dat doua goluri in finala CCE din '89. E o diferenta intre a incasa de la marele Milan vs micul port danez.

Stii si tu de ce i-a dat. Bumbi se pregătise sa-i caute meniscul prin iarba, dar a fost oprit. Zi sarumana’ lui Bumbi, Bastene.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează