SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP. Performanţă remarcabilă pentru Simona Halep! E unică în acest moment: "Cel mai bun rezultat între jucătoarele active"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 17:29

Simona Halep a încheiat anul pe locul 1 WTA, însă Asociaţia Jucătoarelor Profesioniste de Tenis scoate în evidenţă şi o altă performanţă remarcabilă a jucătoarei noastre.

Simona e la al patrulea an consecutiv în care termină în top 5 jucătoare, fiind singura tenismenă aflată în activitate care a reuşit o asemenea performanţă.

" Simona Halep a devenit cea de-a 13-a jucătoare din istorie care ocupă locul 1 WTA la sfârşit de an. Pentru Simona e pentru a patra oară consecutiv când termină anul in top 5, cea mai bună performanţă între jucătoarele active", scrie site-ul oficial al WTA.

Cele 12 jucătoare care au mai reuşit o asemenea performanţă sunt Chris Evert, Martina Navratilova, Stefanie Graf, Monica Seles, Martina Hingis, Lindsay Davenport, Serena Williams, Justine Henin, Jelena Jankovic, Caroline Wozniacki, Victoria Azarenka si Angelique Kerber.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
indolentu
indolentu  •  07 Noiembrie 2017, 17:47

"Simona Halep a devenit cea de-a 13-a jucătoare din istorie care ocupă locul 1 WTA la sfârşit de an. Pentru Simona e pentru a patra oară consecutiv când termină anul in top 5, cea mai bună performanţă între jucătoarele active", scrie site-ul oficial al WTA. Cele 12 jucătoare care au mai reuşit o asemenea performanţă sunt Chris Evert, Martina Navratilova, Stefanie Graf, Monica Selec, Martina Hingis, Lindsay Davenport, Serena Williams, Justine Henin, Jelena Jankovic, Caroline Wozniacki, Victoria Azarenka si Angelique Kerber. hihi covalact ai citit cu atentie chestia asta?unde ie marija dopatova mentionata ca sa nu te mai intreb de timea babos care nici nu stie ce i aia top 20 wta la simplu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează