SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

SIMONA HALEP. Prietena liderului WTA e noul antrenor al unei mari rivale din TOP 10: "Avem simțiri diferite față de bărbați!"

Rennae Stubbs și Karolina Pliskova FOTO: Guliver/GettyImages
Rennae Stubbs și Karolina Pliskova FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 17:37

Karolina Pliskova (8 WTA) a încheiat colaborarea cu Tomas Krupa și a cooptat-o în staff pe australianca Rennae Stubbs (47 de ani).

"Am simțit că am nevoie de o schimbare. Nu sunt genul care să iau decizii radicale bazate, dar am simțit nevoia unui om care să fie mai pozitiv și să îmi transmită și mie acest lucru. Eu sunt negativistă din fire, sunt mereu dură cu mine. La fel era și Tomas. Nu ducea nicăieri acest lucru.

Nu a făcut nimic greșit, nici vorbă să spun că este un antrenor slab. Uneori ai nevoie de cineva care să te înțeleagă, ai nevoie de empatie. Pentru mine contează. În plus, este femeie. Poate avem simțiri diferite față de bărbați. Am mai colaborat cu Rennae anul trecut, la Turneul Campioanelor. Sunt sigur că aceste luni rămase din 2018 vor fi un succes", a precizat Pliskova.

relație specială cu Halep

Rennae Stubbs, cvatruplă câștigătoare de Mare Șlem în proba de dublu, are o relație specială și cu Simona Halep (1 WTA). Cele două au călătorit împreună săptămâna aceasta de la Montreal la Cincinnati, cu avionul privat pus la dispoziție de organizatorii turneului canadian (vezi detalii AICI). 

Australianca este o prezență constantă în postările Simonei de pe Instagram (vezi detalii AICI). 

Analist sportiv pentru ESPN, Stubbs vorbește laudativ la adresa româncei la fiecare aparție. După triumful din finala Roland Garros, Rennae a scrie pe Twitter: "Sunt în lacrimi! Nu glumesc, chiar am lacrimi în ochi. Felicitări, Simona Halep. Știu cât de special este acest moment. Tenisul feminin este încântător!".

Vezi și: Liderul mondial și-a anunțat prezența la încă un turneu! Toate jucătoarele din TOP 10 au confirmat prezența + Programul complet al lui Halep până la sfârșitul anului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
merace
merace  •  18 August 2018, 08:55

Titlul e atat de incalcit, ca ma face sa banuiesc ca stirea e falsa! :D

148819492603833
Masa Lunoor  •  16 August 2018, 19:37

Pliskova presedinte!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează