SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep, prima reacție după anularea Wimbledon: „Trecem prin ceva mai mare decât tenisul”

Simona Halep a câștigat Wimbledon 2019 // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep a câștigat Wimbledon 2019 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 18:23

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunțat anularea ediției din 2020, din cauza COVID-19. Simona Halep a reacționat imediat.

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a postat pe Twitter un mesaj în limba engleză după ce a aflat că turneul de la Londra nu se va desfășura în acest an, urmând a se juca direct în 2021.

„Sunt foarte tristă să aud confirmarea că Wimbledon nu se va juca anul acesta. Finala de anul trecut va fi mereu una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Dar acum trecem prin ceva mai mare decât tenisul. Cea mai bună veste e că Wimbledon se va întoarce anul viitor. Rămâneți puternici și credeți în continuare”, a scris Simona Halep, postând și două fotografii cu trofeul obținut în 2019.

Simona Halep a câștigat Wimbledon 2019

După anularea turneului din acest an, Simona Halep va avea ocazia să își apere trofeul abia în 2021, în iulie. Halep a câștigat al doilea turneu de Grand Slam din carieră în 2019, după o finală perfectă contra Serenei Williams, scor 6-2, 6-2.  

VIDEO. Rezumatul finalei Wimbledon 2019 Simona Halep - Serena Williams

Citește mai multe știri din tenis: 

Wimbledon, ANULAT din cauza COVID-19. Decizie drastică a singurului turneu de Grand Slam + de ce nu va fi afectat financiar

Simona Halep le-a arătat fanilor ce modificare și-a făcut în casă: „Este minunat să îl văd de fiecare dată când intru în această cameră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează