SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ADELAIDE

Simona Halep, primele declarații RĂZBOINICE la WTA Adelaide: „Vreau Grand Slam-uri” » Ce i-a spus Darren Cahill

Articol de - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 11:00

Simona Halep, loc 4 WTA, 28 de ani, a pierdut la WTA Adelaide primul meci disputat, cel de la dublu, în care a făcut pereche cu Raluca Olaru.

Jucătoarea noastră debutează la simplu, în noul sezon, contra australiencei Ajla Tomljanovic, mâine.

Simona Halep a explicat: „Sunt puțin stresată, pentru că am muncit mult în presezon, am mari așteptări de la mine și simt această presiune. Sunt foarte dezamăgită că am pierdut la dublu, pentru că am condus în primul set, l-am luat pe al doilea, iar super-tie-break-ul a fost un dezastru. Dar e un meci de dublu, nu sunt foarte obișnuită să joc în această probă, încerc să iau lucrurile pozitive”.

Simona Halep și Raluca Olaru au pierdut în trei seturi, scor 6-7 (2), 6-4, 3-10, în fața cuplului Demi Schuurs (Olanda, 26 de ani) / Kveta Peschke (Cehia, 44 de ani). 

Simona Halep: „Vreau un Grand Slam, a început să îmi placă”

Simona Halep a continuat: „Darren mi-a spus că pregătirea pe care am făcut-o la Dubai nu este doar pentru această lună, ci pentru întregul anul. Sigur, obiectivul meu pentru 2020 este să câștig un turneu de Grand Slam, a început să-mi placă. Dar principalul obiectiv este o medalie la Tokyo, nu contează culoarea ei și nici proba în care o să o pot câștiga, îmi doresc enorm și o să fac tot posibilul să o obțin”.

Simona Halep, veste excelentă: „Nu am probleme fizice”

Simona Halep a vorbit și despre cum se simte fizic înainte de WTA Adelaide și Australian Open 2020: „Mă simt bine, sunt sănătoasă, nu am niciun fel de probleme. Sunt încântată că sunt aici și abia aștept să încep sezonul și la simplu. Nu va fi ușor, sunt pregătită pentru bătălii grele în acest sezon”.

Simona Halep va încerca la Adelaide, turneu aflat în premieră în circuitul WTA, să își seteze jocul pentru Australian Open 2020. În turneu vor mai fi nume precum Ashleigh Barty, liderul WTA, și Belinda Bencic.

Citește și:

Serena Williams s-a întors! Primul trofeu după 3 ani și o provocare lansată pentru Simona Halep & Co. la Australian Open 2020

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
pittt
pittt  •  15 Ianuarie 2020, 13:37
Postat de 267890 pe 13 Ianuarie 2020, 16:07

Halep uita oare cum a "castgat" marele slem de la Wimbledon? A uitat oare totalul non combat al Serenei? A uitat oare si replica Serenei de la conferinta de presa? Cata imfumurare!

Replica Serenei de la conferinta de presa? '' Iar Simona şi-a dat inima pe teren. Poate trebuie să învăţ asta de la ea! ''

560928364107122
Marcel Jeler  •  14 Ianuarie 2020, 12:55

PT ele trebuie sa castigi TU MECIURI NU SA AI NOROC PRIN FAPTUL CA ADVERSARELE PIERD !!

ray51
ray51  •  14 Ianuarie 2020, 08:58

Iti doresc suprapunere ideala intre EU si EGOU. Bafta!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează