SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Simona Halep s-a ținut de glume cu presa din China » Ce cadou își dorește pentru aniversare: „Să vedem dacă organizatorii mă aud”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 15:19

Simona Halep (27 de ani, 6 WTA) a debutat cu o victorie la Wuhan, 6-3, 6-2 cu Barbora Strycova (33 de ani, 34 WTA), aceasta fiind primul turneu din bucata de final a sezonului, una în care românca nu a avut prea multe reușite din 2014 încoace. 

  • În optimi, Halep va juca împotriva kazahei Elena Rybakina (20 de ani, 50 WTA), câștigătoarea de la București din acest an, care a trecut în trei seturi de tunisianca Ons Jabeur (25 de ani, 54 WTA), scor  6-1, 6-7 (3), 6-2.

Simona Halep va împlini 28 de ani vineri, iar în ultimii ani și-a petrecut ziua de naștere la Wuhan. Ziariștii chinezi au fost curioși să afle dacă românca va face ceva special de data aceasta. 

„Aștept un tort mai mare, să vedem dacă organizatorii turneului mă aud. În anii precedenți am primit multe mesaje de felicitare, e plăcut să-ți sărbătorești ziua de naștere în locuri diferite”, a spus zâmbind Simona. 

Rezumatul meciului Halep - Strycova

2 titluriare Simona Halep în Asia, ambele la Shenzhen, dar turneul de categorie International era programat la începutul sezonului, ea impunându-se în 2015 și 2018

Vezi și: 

VIDEO Simona Halep, punct COLOSAL reușit în meciul de azi » Ce răspuns a „inventat” la o scurtă a adversarei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  25 Septembrie 2019, 09:19

Cu tortul se va aranja dar in Romania, la Constanta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează