SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep pătește exact lucrul de care se temea Patrick Mouratoglou

Simona Halep (31 de ani) intră în perioada critică de care se temea antrenorul Patrick Mouratoglou (53 de ani). La finalul săptămânii viitoare, constănțeanca va ieși din top 500 WTA. +7   FOTO
Simona Halep (31 de ani) intră în perioada critică de care se temea antrenorul Patrick Mouratoglou (53 de ani). La finalul săptămânii viitoare, constănțeanca va ieși din top 500 WTA.

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 20:21 / Actualizat marti, 01 august 2023 20:28

Simona Halep (31 de ani) intră în perioada critică de care se temea antrenorul Patrick Mouratoglou (53 de ani). La finalul săptămânii viitoare, constănțeanca va ieși din top 500 WTA. 

Simona Halep nu a mai disputat un meci oficial de 11 luni. Depistată pozitiv cu roxadustat la US Open 2022, dubla campioană de Grand Slam așteaptă verdictul din partea organizației independente Sports Resolutions.

Scandal în timpul duelului Andreescu - Kostyuk: „Taci!” » A fost nevoie de intervenția firmei de pază
WTA
Scandal în timpul duelului Andreescu - Kostyuk: „Taci!” » A fost nevoie de intervenția firmei de pază

Simona Halep pătește ce a prevestit Mouratoglou

Între timp, Simona pătește exact lucrul de care se temea Patrick Mouratoglou. Antrenorul francez a cerut judecarea rapidă a cazului, astfel încât Halep să nu dispară din clasamentul WTA. Momentul este aproape. 

Sportiva „tricoloră” nu se află pe lista de start a Rogers Cup. Anul trecut, Simona cucerise Openul Canadei și are de apărat nu mai puțin de 900 de puncte. 

970 de puncteare Simona Halep într-o ierarhie live, virtuală

Cea mai titrată jucătoare din istoria României va rămâne cu doar 70 de puncte după competiția din Canada, organizată anul acesta la Montreal, și va ieși din top 500 mondial. Simona o să dispară complet din ierarhie după US Open 2023. 

Patrick Mouratoglou: „Asta e problema în cazul Simonei Halep”

Indiferent de verdictul primit din partea Sports Resolutions, Simona Halep va trebui să o ia de jos la eventuala revenire în circuit. 

Problema este că a stat prea mult timp pe margine cu toate aceste amânări, iar probabil că-și va pierde toate punctele. A ratat patru Grand Slamuri și toate punctele doar pentru că ei nu și-au făcut treaba în mod corespunzător.

Deci, în momentul în care va putea juca din nou o va face începând de la zero, ceea ce este extrem de incorect, iar asta, repet, doar pentru că ei nu și-au făcut treaba corespunzător
- Patrick Mouratoglou, în mai 2023

Cazul Simonei Halep pe scurt: 

VIDEO. Ion Țiriac, despre cazul Simona Halep: „Mi se pare obscenă perioadă de când a fost depistată pozitiv”

Citește și alte știri din tenis: 

„Rebelul” Benoit Paire, „băgat sub masă” de un superstar din circuitul ATP: „Nu mulți oameni reușesc asta”

Jaqueline Cristian a eliminat-o pe favorita principală a turneului de la Praga » „Am crezut în mine, aceasta a fost cheia”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
mama.is.here
mama.is.here  •  03 August 2023, 10:31

Pagubă în ciuperci O simulanta mai putin

VardyParty
VardyParty  •  03 August 2023, 08:56

Piperchi targasiti este o mancare de ardei prajiti (piperchi = ardei, targasiti = prajiti) cu rosii si cu branza, care se prepara in bucatariile machidonilor si pentru care iti trebuie doar cateva ingrediente: ardei, rosii coapte si o branza buna. Eh?

Vali1951
Vali1951  •  02 August 2023, 17:14
Postat de 267890 pe 01 August 2023, 21:57

Pățește ceea ce merită. Oricum, în raport cu tenisul meschin pe care îl practică, prezența ei pe locuri fruntașe în clasament este o anomalie.

Cum au remarcat f multi până acum , tu bâzâi că o muscă aiuritoare și cauți disperat *** *** . O nouă dovadă aici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează