SPORTURI  »  TENIS  »  MELBOURNE

Simona Halep și-a aflat adversara din „optimile” Gippsland Trophy » Nu s-au mai întâlnit din 2017

Simona Halep (2 WTA) FOTO Gettyimages +18   FOTO
Simona Halep (2 WTA) FOTO Gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 10:30 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 12:01

Simona Halep (2 WTA) o va înfrunta pe jucătoarea germană Laura Siegemund (51 WTA) pe 3 februarie, în jurul orei 06:00, ora României, în optimile Gippsland Trophy, turneu organizat în Melbourne.

  • Gippsland Trophy este primul turneu al anului și este folosit de jucătoare pentru a se pregăti de Australian Open, primul Grand Slam, care începe pe 8 februarie;

Simona Halep a învins-o pe Anastasia Potapova în turul secund al Gippsland Trophy și se va lupta pentru un loc în sferturi cu Laura Siegemund.

Simona Halep - Laura Siegemund în optimi la Gippsland Trophy

Laura Siegemund a trecut în turul 2 de australianca Destanee Aiava, scor 6-2, 6-2. Simona Halep se pregătește pentru a treia întâlnire directă cu sportiva din Germania. Prima partidă s-a jucat în 2016, la turneul WTA de la Stuttgart, când românca a părăsit competiția după doar un meci, în care a reușit să câștige trei game-uri cu numărul 71 mondial de atunci. Jucătoarea din Germania s-a impus într-o oră și 9 minute, scor 6-1, 6-2.

Al doilea duel dintre Simona Halep și Laura Siegemund a avut loc în șaisprezecimile turneului WTA de la Roma din 2017, când constănțeanca s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-4. 

Care e fondul de premiere la Gippsland Trophy

  • Pentru calificarea în runda optimilor de finală, Simona Halep va încasa 5.500 de dolari. Suma va crește până la 8.770 de dolari pentru jucătoarele care vor accede în sferturile de finală, în timp ce câștigătoarea trofeului va primi 50.000 de dolari.
  • Pe lângă cei 5.500 de dolari, Simona Halep va primi și 55 de puncte în clasamentul WTA pentru victoria cu Anastasia Potapova.

Simona Halep: „M-am bucurat să văd din nou fani în tribună”

„A fost un început bun și aveam nevoie pentru că nu am jucat un meci oficial din 2020. A trecut mult timp, am vrut să simt terenul. Știam că va fi un meci foarte dificil, Potapova lovește foarte puternic. Dar am tot ce am avut avut mai bun și m-am calificat în runda următoare. Mereu a greu să joci contra jucătoarelor care lovesc puternic, pe orice suprafață.

Da, condițiile de joc sunt mai rapide. Am simțit asta. Dar atmosfera a fost plăcută și m-am bucurat să văd din nou fani în tribună. Vă mulțumesc. Mi-a lipsit publicul anul trecut și mă bucur să văd fani în tribună”, a declarat Simona Halep la interviul de la finalul partidei cu Anastasia Potapova.

VIDEO. Rezumatul partidei dintre Simona Halep și Anastasia Potapova

Citește și alte știri despre Gippsland Trophy:

Irina Begu a câștigat în extremis și s-a calificat în optimile turneului Gippsland Trophy

Simona Halep, victorie fără emoții în proba de dublu la Gippsland Trophy

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (3)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  02 Februarie 2021, 12:33
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Lasă-l, ca el e mare specialist. După teoria lui nimeni nu e mare jucătoare de top 5. Prostii ăștia nu trebuie luați in seama.

aran
aran  •  02 Februarie 2021, 11:56

Elena Svitolina nu a câștigat niciun turneu de GS până acum, Simona a pierdut finala cu Ostapenko (3-6 în decisiv, nu 1-6), cu Svitolina a jucat în sferturi când Halep a revenit de la 0-1 la seturi și 1-5 în setul 2, impunându-se cu 7-6, 6-0. Prea mulți becali și prodance v-au deprofesionalizat cu totul...

337461080097992
Marian Dumitrescu  •  02 Februarie 2021, 11:29

Ca sa ai pretentii ca esti mare jucatoare de top 5 de atatia ani trebuie sa bati pe oricine. Nu poti sa o bati doar pe Begu si sa stai in top 5, sa castigi grand slam.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează