SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Simona Halep și Irina Begu merg mai departe la Miami

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 18:09

Simona Halep și Irina Begu s-au calificat în optimile de finală ale probei de dublu de la WTA Miami, după victoria obținută în fața Juliei Goerges și a lui Betanie Mattek-Sands, scor 7-6, 7-6. 

Meciul dintre Halep/Begu și Goerges/Mattek-Sands s-a jucat la o intensitate ridicată. Româncele au avut nervii mai tari și au rezistat în primul set, deși au fost conduse în două rânduri cu un break avans. În tie-break au servit impecabil și s-au impus la 3. 

Actul secund a avut o desfășurare asemănătoare. Adversarele au condus 4-1, dar s-au văzut egalate și au cedat tot în tie-break, de data asta la 6.

Halep și Begu le vor înfrunta în turul următor pe Raquel Atawo și Anna-Lena Groenefeld.

În sferturi, româncele pot da peste favoritele 3, Gabriela Dabrowski și Yi-Fan Xu, iar în semifinale le-ar putea aștepta a doua pereche favorită Hao Chan/Latisha Chan.  Principale favorite ale probei de dublu sunt Ekaterina Makarova și Elena Vesnina, cu care Halep și Begu pot juca în finală.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (10)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  24 Martie 2018, 16:32

Este adevărat că Halep și Begu s-au calificat la dublu la Miami cu un chinuit 7-6,7-6,dar când joci la dublu cu Begu în echipă trebuie să-ți asumi faptul că vei juca de la început în inferioritate numerică. :) :) :) Irina Begu,deși este o jucătoare tânără(încă!),se mișcă lent pe teren,n-are forță-n lovituri și nici simț de anticipație a fazei,deși ar trebui să-l aibă,fiindcă are ceva experiență ca jucătoare de tenis.

sala_dalles
sala_dalles  •  24 Martie 2018, 07:23
Postat de rjka pe 23 Martie 2018, 22:19

Probabil tu ești obișnuit cu can canul ,nu cu normalitatea mai bine te uiți la Gigi tv la anormalitate ăștia sunt generația născuta obosita și Trăind pentru a se odihni .si critica campioni României care ne reprezintă cu succes peste hotare asta e romanul.

Cu facebook si GPS.

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Martie 2018, 23:56

Ați modificat articolulu ? Pai...nu ne-ați aburit că la orizont se vede perechea cu care ar urma să joace, Hlavackova & Strycova ? :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează