SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

FOTO Chiar nu se suportă?! Cum au fost surprinse Simona Halep și Sorana Cîrstea înainte de meciul direct: „Nu ne fac cinste”

Sorana Cîrstea și Simona Halep, în drum spre terenul central de la Indian Wells / FOTO: Captură @Digi Sport +6   FOTO
Sorana Cîrstea și Simona Halep, în drum spre terenul central de la Indian Wells / FOTO: Captură @Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 21:38 / Actualizat marti, 15 martie 2022 21:38

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA) a învins-o pe Sorana Cîrstea (31 de ani, 27 WTA), scor 6-1, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells. Cele două s-au deplasat împreună spre arena centrală a complexului, dar nu au schimbat niciun cuvânt. 

Drumul de câteva minute parcurs de Halep și Cîrstea, într-o mașină asemănătoare celor de pe terenurile de golf, a fost parcurs într-o liniște totală. 

Simona Halep și Sorana Cîrstea, niciun cuvânt schimbat la Indian Wells 

Simona s-a așezat pe locul din spatele șoferului, cu geanta în dreapta. Sorana a ocupat poziția liberă, spate în spate cu dubla campioană de Grand Slam. 

Imaginile arată o răceală totală, niciun cuvânt rostit pe durata drumului. Marius Șumudică, antrenor aflat în studioul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport, a comentat secvența: „Nu ne face cinste!”.

+2 FOTO

Relația dintre Halep și Cîrstea nu a fost niciodată una bună. Inclusiv Marius Comănescu, fostul antrenor al Soranei, admitea acest lucru, într-un interviu acordat în anul 2019. 

Sunt două jucătoare care nu sunt prietene şi chestia asta se speculează. Două jucătoare marcante din tenis. Ce înseamnă să nu fii prieten? Înseamnă să te respecţi pur şi simplu ca jucător şi să nu te vezi, să te saluţi, poate schimbi două vorbe în viteză, dar nu îţi faci confidenţe, nu te duci împreună la diverse activităţi. 

E o chestie care e normală. Orice om, indiferent de domeniul de activitate, nu poate să fie în relaţie de prietenie cu toată lumea.
- Marius Comănescu

Halep și Cîrstea nu s-au mai întâlnit de aproape 12 ani, de la o victorie a Soranei la Cincinnati, 6-2, 6-4, în august 2010. Sorana conduce situația duelurilor cu Halep, 2-1 la general. Simona a câștigat tot în 2010, la Marbella, 6-4, 7-6 (4).

VIDEO EXCLUSIV Ion Țiriac: "N-am văzut niciun antrenor până acum care să nu fie dominat de Simona Halep!"

Citește și alte știri din tenis: 

Darren Cahill, primele explicații după despărțirea de Anisimova: „Mintea mea a fost epuizată” + Simona Halep a reacționat imediat

Moment incredibil la Indian Wells » Fostul lider mondial a oprit jocul și a izbucnit în plâns. Adversara: „E normal ce face?”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (36)
sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  17 Martie 2022, 09:22

nu doresc sa dau lectii de ce si cum vis a vis de o femeie insa aici este vorba de staif. de educatie de alceva pe care romancele nu le au. bune de amante mai putin de neveste. ma uitam la o cintareata romanca plecata dupa esecuri in casnicie dar ... in america unde a gasit unul dupa ani si ani de zile in virsta cu 7 copii dar bani. aici este problema majora. o femeie nu are nevoie de cev a special si poate sa execute cu oricine orice. un barbat nici cu vodca nu merge daca aratarea din fata lui este urita. ma rog. sorana este in zilele de azi si cu baiatul lui tiriac titi ionescu iar a lui halep cu un altul deci pe cai. nu fac remarci insa amindoua sint lipsite de eleganta de educatie. cel putin halep s-a facut de ris in franta la testul de educatie generala. banii care iti dau aroganta insa doar pentru mintile nelucrat. nu fac diferenta dintre vointa si ambitie intre inteligenta si desteptaciune. bunul simt este mare si am cunoscut in america artisti , sportivi care au bunul simt si modestia atit cit trebuie pentru a fi agreabili. problemele halepei cu antrenoarii pe care ii punea sa o aplaude este de domeniul "***" asa ca mai mult optez pentru sorana ca femeie cu toate ca si ea este rebela. daca ar fi sa fie. in rest sa mai puna mina pe carti sa mearga cu carte pe cap si pe tocuri. atit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  16 Martie 2022, 13:15
Postat de dakesis pe 16 Martie 2022, 10:59

Le doare *** pe jucatoarele de tenis care e mai frumoasa. Bai, tu vii din secolul 18? Frumusetea e cel mai important lucru la Femeie? O stupizenie sexista si superfuciala. Stai cu una frumoasa pana ce te plictisesti. Daca nu stie sa sustina o idee cu virbutele ei, degeaba e frumoasa. In plus, nu stiu ce o fi asa frumis la Sirana. Eu nu as atinge-o nici platit. Deci e relativa oricum frumusetea.

Da, prima data te uiti la o femeie daca e frumoasa.

emil1986
emil1986  •  16 Martie 2022, 11:13
Postat de dakesis pe 16 Martie 2022, 10:59

Le doare *** pe jucatoarele de tenis care e mai frumoasa. Bai, tu vii din secolul 18? Frumusetea e cel mai important lucru la Femeie? O stupizenie sexista si superfuciala. Stai cu una frumoasa pana ce te plictisesti. Daca nu stie sa sustina o idee cu virbutele ei, degeaba e frumoasa. In plus, nu stiu ce o fi asa frumis la Sirana. Eu nu as atinge-o nici platit. Deci e relativa oricum frumusetea.

Ha, ha, ha!!!! Te pricepi la femei, la mentalitatea lor, la felul lor de a fi, asa cum ma pricep eu la arme nucleare. :))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează