SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Darren Cahill spune că Simona Halep va juca la Stuttgart

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 18:01 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 18:07

Antrenorul Darren Cahill a reacționat, după ce au apărut informații că Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) ar fi decis să nu participe la turneul Porsche Tennis Grand Prix, care va avea loc la Stuttgart între 19 și 25 aprilie 2021.

Darren Cahill a declarat pentru eurosport.ro că Simona Halep va merge la Stuttgart: ​„Va fi acolo!".

Simona a avut probleme medicale la umărul drept, care au dus la retragerea din echipa de Fed Cup pentru meciurile cu Italia.

Ea a reluat antrenamentele zilele trecute, se pregătește la București alături de Darren Cahill pentru sezonul de zgură.

Sportiva noastră e focusată pe Roland Garros, turneu pe zgură care va avea loc între 20 mai și 13 iunie, a doua sa săptămână urmând a se desfășura în același timp cu turneele de iarbă de la Stuttgart (ATP), Nottingham (WTA) și ‘s-Hertogenbosch (ATP/WTA). Nu e clar dacă acestea vor fi și ele decalate sau se vor desfășura după programul normal.

Mă simt mai bine. Luni a fost prima zi în care am jucat o oră, nu am forțat foarte mult. Nu am dureri. Dar după 3-4 zile se vede dacă totul e mai bine. Mă bucur că Darren a venit aici. Sunt zile bune de antrenament, în care voi progresa. Sunt câteva luni de când nu am jucat pe zgură. 

În primul rând vreau să fiu sănătoasă și să fac meciuri bune. Dar am nevoie de jocuri oficiale. Nu pot să spun că sunt foarte pregătită pentru ce urmează, dar plăcerea de a juca pe zgură este foarte mare. Vreau să mă antrenez cât pot de bine. De la zi de zi apar probleme, m-am speriat puțin din cauza umărului pentru că nu am mai avut probleme.
- Simona Halep, miercuri, la Telekom Sport

VIDEO. CTP, detalii neștiute despre problemele medicale ale Simonei Halep: „Nu cred că mai este interesată să revină numărul 1”

Mai multe știri din tenis:

Surpriză de proporții la Monte Carlo » Djokovic, eliminat de un jucător care nu jucase de 4 ani pe tabloul principal al unui turneu de zgură

S-au stabilit meciurile din „Billie Jean King Cup”! Irina Bara deschide vineri duelul cu Italia

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
dubluv
dubluv  •  16 Aprilie 2021, 22:29
Postat de Alex Vishu pe 16 Aprilie 2021, 20:59

Sa participe unde doreste, dar sper sa nu fie portdrapelul Romaniei la JO, caci la nationala nu prea vrea sa se obosesca sa participe

ce probleme ai si tu..

4249497698401869
Alex Vishu  •  16 Aprilie 2021, 20:59

Sa participe unde doreste, dar sper sa nu fie portdrapelul Romaniei la JO, caci la nationala nu prea vrea sa se obosesca sa participe

betaalfa
betaalfa  •  16 Aprilie 2021, 19:25

"So what" ca participa sau nu !? Ceea ce face SH devine din ce in ce mai irelevant pentru mai toata lumea, cu exceptia unui grup de suporteri fanatici...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează