SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND 6-2, 3-6, 6-7 (4) // VIDEO Halep s-a bătut singură! Americanca a dezvăluit discuția purtată la Miami: „Îmi bătea atât de tare inima. Sfaturile ei mi-au rămas în minte”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 19:26

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a fost eliminată în turul II al turneului de Mare Șlem de la US Open de americanca Taylor Townsend (23 de ani, 116 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-7 (4).

Simona fusese abordată de Taylor în luna martie 2019, la finalul meciului de la Miami, câștigat de româncă fără emoții, 6-1, 6-3. Americanca a ascultat sfaturile de atunci ale campioanei de la Wimbledon și le-a pus în practică, chiar împotriva jucătoarei pe care spune că o admiră!

„Inima îmi bătea foarte tare când am vorbit cu ea. Nu sunt genul ăsta de om, dar ceva din interior m-a împins să merg să vorbesc cu Simona, pentru că tocmai mă bătuse rău la Miami. Mi-am spus «La naiba, ce am de pierdut?!». 

Eram curioasă să văd cum a trăit ea meciul. Mi-a dat niște sfaturi foarte bune, nu lucruri neapărat noi, dar a fost plăcut să le aud de la cineva cu care tocmai jucasem. A fost cu atât mai important cu cât vorbele veneau de la o jucătoare atât de mare, care a obținut lucruri foarte importante în carieră.

Nu știu de ce am făcut, dar am făcut-o! Nu am implementat neapărat tot ce mi-a spus, dar lucrurile mi-au rămas oarecum în minte, le auzeam în timpul antrenamentelor”, a mărturisit Townsend într-o conferință de presă de după duelul de la US Open.

Townsend: „Asta e frumusețea tenisului”

Taylor Townsend a surprins întreaga lume a tenisului cu cele peste 100 de urcări la fileu din meciul cu Halep. Americanca a numit alte două jucătoare al căror stil a inspirat-o.

„Mereu au fost câteva jucătoare care au putut face asta. E un sport individual și asta e frumusețea, să își găsești propriul stil, propriul drum, să nu faci parte din mulțime.

Ashleigh Barty e un exemplu. Am jucat cu ea la juniori, mereu a avut această varietate în joc. Su-Wei Hsieh are și ea niște mâini incredibile”, a adăugat Townsend.

„Am fost devastată după Wimbledon, când am ratat o minge de meci cu Bertens. Mă trezeam noaptea din somn, mă ridicam în fund și strigam «drop shot»!”
- Taylor Townsend

Conferința de presă susținută de Townsend

Vezi și: 

VIDEO Halep, prima reacție după „naufragiul” de la US Open: „N-am mai jucat niciodată cu cineva care să facă asta atât de des”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
ienasoiu
ienasoiu  •  31 August 2019, 19:32

„Halep s-a bătut singură” este o aberație a unui pseudoziarist sportiv emanată în goana după senzațional. În rest articolul este ok și putem trage pilde.

518396918348499
Viorica Alexandru  •  31 August 2019, 10:45

ce comentarii de neamuri proaste... iar ati pierdut la pariuri...breee...

florinso
florinso  •  31 August 2019, 05:33

E greu după ce ai cucerit Everestul adică Wimbledon ul sa te mai concentrezi daca stai rau cu bibilica. Aici din păcate Simona e vraiște. Dar tot respectul pt titlul de la Wimbledon.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează