SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP // VIDEO Simona Halep a primit încă o distincție: în ce oraș a devenit cetățean de onoare liderul mondial

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 15:37

Simona Halep, liderul mondial din clasamentul WTA, și-a întrerupt astăzi sesiunile de antrenamente pentru a fi prezentă la Călărași, acolo unde a primit titlul de cetățean de onoare al orașului. 

Însoțită de părinți și câțiva prieteni, Simona Halep a ajuns în această dimineață la Călărași, unde a primit distincția din partea Primăriei în sala "Barbu Știrbei din oraș.

Imediat după ce a primit premiul din partea Primarului, Simona Halep a luat parte preț de câteva secunde la o horă pe scena din sală. 

 

Simona Halep, cetățean de onoare al municipiului Călărași ❤️

Publicată de Primăria Municipiului Călărași pe Miercuri, 28 Noiembrie 2018

Potrivit unui comunicat al Comunității Aromâne din România - Filiala Călărași, inițiativa de a o numi pe Simona Halep cetățean de onoare își are originile în arborele genealogic al tenismeni, străbunicii lui Halep stabilindu-se în anii '30 într-o comună din județul Călărași.

Săptămâna trecută, Simona Halep a primit titlul de Doctor Honorius Causa Beneficiorum Publicorum din partea Universității de Vest din Timișoara (detalii, aici). 

Vezi și: EXCLUSIV Veste extraordinară privind starea de sănătate a Simonei Halep + detalii importante despre startul sezonului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
balauru48
balauru48  •  28 Noiembrie 2018, 19:02

Am crezut ca *** i-a acordat "onoarea". Cetatenia *** pe cand?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  28 Noiembrie 2018, 18:15

GSP-ul continua cu gafele penibile "din partea Universității de Vest din Constanța (detalii, aici)"". Universitatea de Vest se afla in Timisoara. Redcatorul stirii sa fie urgent scolarizat sau dat afara, poate e primit intr-o redactie matrimoniala...

bazinga
bazinga  •  28 Noiembrie 2018, 16:38
Postat de st.il. pe 28 Noiembrie 2018, 16:14

Mă frate , fătuca a luat-o razna ?. A început și asta cu titluri de "doctoriță", cu ace , brice și...multe altele ?. Este hilar și scabros , rușinos și dezguståtor !. Se spune că , Dumnezeu îți dă bani/putere dar , te smintește (sau , pe românește, îți ia mințile) !...Este și cazul respectivei !...(recunoscut or ba!).

Asa este.si-a pierdut mintile si nu are simtul ridicolului!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează