SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Simona Halep vine cu o scuză neașteptată după eliminarea de la Flushing Meadows: "Poate de asta nu am jucat niciodată bine la US Open"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 22:55

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a fost eliminată de Kaia Kanepi (33 de ani, 44 WTA), scor 2-6, 4-6, în primul tur de la US Open. Liderul WTA a încercat să explice rezultatele slabe de la Flushing Meadows, unde are două eliminări consecutive în primul tur.

"Nu am jucat niciodată cel mai bun tenis aici, la US Open, chiar dacă am ajuns și în semifinale în edițiile trecute. Simt că jocul meu nu este la nivel maxim, deși fac tot posibilul. Poate de vină este zgomotul din tribună, orașul mult prea gălăgios. Este un cumul de factori. Eu sunt o persoană liniștită, prefer locurile mai mici și liniștite.

Am reușit rezultate importante aici. Nu mă plâng. Vreau doar să evidențiez că jocul meu nu este la potențial maxim aici. Sper să reușesc să schimb asta cumva în viitor", a declarat Halep în timpul conferinței de presă.

Vezi și: Cum se schimbă lupta pentru locul 1 WTA după eliminarea româncei din primul tur

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
ionion
ionion  •  28 August 2018, 12:07

Simona, si acum ceva mai superficial. Nu mai imbraca echipamentul de la US OPEN pentru ca iti vine aiurea. Pare facut pentru Sharapova. Toate celelate tinute de pana acum au fost OK. Cel cu fusta iti venea chiar bine. Asta e complet nepotrivit. Scuze, dar e..un aspect!

traian_v
traian_v  •  28 August 2018, 11:01
Postat de florianveress pe 28 August 2018, 09:08

Într-adevăr, a pierdut, înseamnă că iar a jucat la pariuri! Penibila "scuză" a adoratorilor când haplea pierde, zici că ea e vreo Serena sau Steffi Graf, trebuie să câştige tot! Şi la banii ei chiar merită să-şi rişte cariera "jucând" la pariuri! Voi gândiţi când scrieţi?

Dar tu te gandesti cand scrii? Evident ca nu pariaza ea insasi… Familia, prietenii…

138672209828437
Gelu Oanca  •  28 August 2018, 10:42

Asta se intampla ca te retragi de la turnee, in loc sa ai continuitate te dai accidentata si obosita, dar alte jucatoare joaca turneu dupa turneu si nu se mai plang.BUZARNESCU a jucat saptamanal pana sa accidentat.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează