SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Sorana Cîrstea, prima reacție după eliminarea de la US Open: „Cred că scorul este destul de dur. Au fost multe oportunități pe care nu le-am fructificat”

Sorana Cîrstea. 
Foto: Imago
Sorana Cîrstea. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 07:23 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 09:01

Sorana Cîrstea (33 de ani, numărul 30 WTA) a oferit o primă reacție, după ce a fost eliminată în faza „sferturilor” de finală ale turneului de la US Open de cehoaica Karolina Muchova (27 de ani, numărul 10 WTA), scor 0-6, 3-6, la capătul unei partide care a durat o oră și 39 de minute. 

Visul Soranei Cîrstea de a ajunge în semifinalele unui turneu de Grand Slam s-a oprit în această noapte. Românca a fost învinsă clar de cehoaica Karolina Muchova, scor 0-6, 3-6, într-un meci care durat puțin peste o oră și jumătate. 

Final de aventură » Sorana Cîrstea se oprește în sferturi la US Open, învinsă de o Karolina Muchova irezistibilă
US OPEN
Final de aventură » Sorana Cîrstea se oprește în sferturi la US Open, învinsă de o Karolina Muchova irezistibilă

Românca este de părere că scorul este unul destul de dur, care nu reflectă realitatea din teren, chiar dacă Muchova a meritat pe deplin victoria. 

Prima reacție a Soranei Cîrstea, după ce a fost eliminată de Karolina Muchova în „sferturile” US Open: „Cred că scorul este destul de dur”

„A fost un meci dificil, cred că în seara asta Karolina a jucat foarte bine,  a produs cel mai bun tenis. 

Cred că scorul este destul de dur pentru ceea ce s-a jucat. Am avut foarte multe mingi de break în primul set, foarte multe oportunități pe care nu le-am fructificat...

La 3-0 a fost un game lung, apoi la 4-0, 40-15 pe serviciul meu, cred eu că dacă acolo intram din nou în joc, să fac un 3-2, probabil că lucrurile ar fi stat altfel. 

Dar, per total, în seara asta cred că a jucat mai bine decât mine, merită victoria și a reușit să vină cu soluții la toate planurile mele. A fost un meci nu atât de dur cum o spune scorul”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit Eurosport. 

Sorana Cîrstea, despre game-ul maraton din primul set: „A fost crucial”

Sorana Cîrstea a vorbit și despre game-ul cu numărul patru din primul set, întins pe aproape 20 de minute. Atunci, românca, condusă fiind cu 3-0, a ratat 9 mingi de break, iar Karolina Muchova a profitat și și-a adjudecat și acest game. 

„Cred că acel game a fost crucial și apoi la 3-1, cu serviciu, la 40-15, erau lucrurile altfel. Normal că am încercat să nu mă gândesc, tot timpul încerci să te gândești la punctul următor, nu la ce a fost în urmă, dar cred că am lăsat-o, s-a dus mult prea repede la 3-0 și apoi, normal, după acele două game-uri, încrederea este altfel după ce ai 5-0, 6-0.

La fel, în setul 2, am avut câteva oportunități de care nu am profitat și la nivelul ăsta orice minge face diferența. Și cred eu că a venit astăzi și a jucat cel mai bun tenis. 

Eu nu am jucat atât de rău, însă nu am fost decisivă în momentele importante, mingile de atac nu le-am fructificat și, normal, acolo s-a înclinat balanța”, a mai spus Sorana Cîrstea, potrivit sursei menționate anterior. 

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Sorana Cîrstea și Karolina Muchova 

Citește și: 

Directorul asociației înființate de Djokovic pentru a proteja tenismenii s-a pronunțat în cazul Simonei Halep: „O rușine! Dar nu sunt surprins”

Incident la US Open » Zverev a oprit meciul: „A strigat cea mai faimoasă frază a lui Hitler! E incredibil!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (17)
VardyParty
VardyParty  •  06 Septembrie 2023, 20:50
Postat de emil1986 pe 06 Septembrie 2023, 19:52

Bine ma, eu sunt mincinos. Repet, parerea mea este ca rezultatul este dezastruos/rusinos doar citesti sau auzi rezultatul. Daca te uiti pe statistica, nu mai e chiar atat de rusinos. Am incheiat!

Nu esti mincinos, Emilio. Tocmai te lăudasem, mai putin pozitia cu Hookraina (crazeeeeeeeeee). Doar ca vorbești despre ceva ce n’ai vazut. Asa si mie in place Japonia si mi se pare perfectă. Respect, Emilio, nu o lua personal. Mai bine zi-ne daca au cazut bombe Russky in Romania sau pretinu’ teu mascariciul fabulează.

emil1986
emil1986  •  06 Septembrie 2023, 19:52
Postat de VardyParty pe 06 Septembrie 2023, 18:48

Emilio, tu esti băiat ergonomic, educat. Totusi, studiaza pe Twain (Mark, nu Shania) si ai sa pricepi mai bine. There are three kinds of lies: Lies, Damned Lies, and Statistics.

Bine ma, eu sunt mincinos. Repet, parerea mea este ca rezultatul este dezastruos/rusinos doar citesti sau auzi rezultatul. Daca te uiti pe statistica, nu mai e chiar atat de rusinos. Am incheiat!

VardyParty
VardyParty  •  06 Septembrie 2023, 18:48
Postat de emil1986 pe 06 Septembrie 2023, 12:59

M-am uitat mai atent pe statistica flashscore. Nu doar un game, al 4-lea, din setul pierdut la zero a fost disputat, ci 5 game-uri din 6. Intr-unul singur a pierdut la diferenta de 3 puncte (40-15, game). In rest a pierdut la 40-30 sau avantaj, deci diferenta de 2 puncte in game. Repet, Gauff a desfiinta-o pe Ostapenko, castigand in 20 de minute primul set si intr-o ora si 9 minute meciul. Sorana a avut, totusi, o replica, hai sa spun, satisfacatoare spre buna, in setul 2 conducand chiar cu 2-0 si 3-2. Ostapenko, in schimb, a pierdut fara replica. Concluzionand, scorul pare dur, dar la o analiza atenta Sorana s-a luptat si a avut o replica satisfacatore spre buna.

Emilio, tu esti băiat ergonomic, educat. Totusi, studiaza pe Twain (Mark, nu Shania) si ai sa pricepi mai bine. There are three kinds of lies: Lies, Damned Lies, and Statistics.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează