SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Sorana Cîrstea şi Simona Halep după calificarea la baraj: "Sîntem cea mai valoroasă echipă din istoria României"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 februarie 2014 22:54

România s-a calificat la barajul pentru Grupa Mondială II după succesul în faţa Ucrainei. Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina Begu au format echipa de Cupa Fed.

După calificarea la baraj, Sorana Cîrstea a fost prima care a vorbit. A doua jucătoare a noastră susţine că România nu a avut niciodată o echipă mai puternică: "În seara asta ne relaxăm pentru că obiectivul este împlinit. Mîine plecăm la următorul turneu. Nu ştiu de cine ar trebui să ne ferim. Ne dorim din tot sufletul să jucăm acasă. Sîntem bucuroase că am reuşit să ne calificăm.

Sîntem o echipă în adevăratul sens al cuvîntului, sîntem cea mai valoroasa echipa pe care a avut-o România", a spus Sorana Cîrstea la Dolcesport.

Şi Simona Halep a vorbit după succesul cu Svitolina: "Secretul a fost că ne-am strîns toate, am fost proaspete, am fost o echipă. Am dat tot ce am putut şi am avut o echipă foarte bună. Sper să fiu sănătoasă în aprilie şi să aduc punct României.

Cred în şansa noastră şi poate avem o surpriză să jucăm acasă la baraj.

Am dat o lovitură zdravănă cu racheta, dar aşa sînt eu. Am vrut să mă descarc de toată energia negativă, de toate emoţiile. Am vrut să termin cît mai repede, pentru că eram obosită. Au fost şi emoţiile".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
milici
milici  •  10 Februarie 2014, 20:07

Laudă-te gură...şi ia-o pe arătură!

sakamoto
sakamoto  •  10 Februarie 2014, 19:56

Modestie si multa munca, fetelor. Sa spuna altii ca sinteti cele mai bune. Oricum va iubesc si va doresc sanatate si multe succese.Sarut mina!

widoqq
widoqq  •  10 Februarie 2014, 08:24

Fetele au dreptate: sunt cele mai bune si cele mai frumoase! In 1978 nici nu erau nascute! Sa nu uitam ca tenisul de atunci avea alte valente.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează