SPORTURI  »  TENIS  »  NINGBO OPERN

Sorana Cîrstea, victorie cu emoții la Ningbo Open » A revenit de la 1-3 în decisiv: „A trebuit să-mi dau reset”

Sorana Cîrstea // FOTO: Imago
Sorana Cîrstea // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 13:18 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 14:18

Sorana Cîrstea (26 WTA, 33 de ani) s-a calificat în turul doi al Ningbo Open (China), după o victorie în trei seturi, 7-5, 4-6, 6-3, în fața americancei Claire Liu (83 WTA, 23 de ani).

A treia favorită a competiției, Sorana Cîrstea a avut parte de un meci mai complicat decât se aștepta, având nevoie de 2 ore și 52 de minute pentru a se califica în turul 2. Acolo va da peste învingătoarea meciului Katerina Siniakova - Elizabeth Mandlik.

Sorana Cîrstea, victorie la Ningbo Open

Liu a început meciul cu un break, făcut la 1-1, dar Sorana a revenit imediat. Cele două jucătoare au mers ulterior cap la cap, dar finalul de set i-a aparținut româncei. După ce a ratat o minge de set la 5-4, Sorana a reușit să închidă setul, cu un alt break, scor 7-5.

Startul setului secund i-a aparținut româncei. A făcut un break rapid și a condus cu 3-0, dar a fost egalată. La 4-4, Liu a făcut un break și ulterior și-a câștigat game-ul de serviciu. A luat setul cu 6-4 și a trimis meciul în decisiv.

Liu a început cu un break setul al treilea și a condus cu 3-1. Sorana nu a renunțat la luptă și a avut o revenire fantastică. A luat 5 game-uri la rând și a câștigat setul cu 6-3, asigurându-și calificarea.

Meci greu, de un nivel ridicat. Claire a jucat extraordinar! A fost agresivă, a servit foarte bine. A trebuit să-mi dau reset după ce am pierdut al doilea set. Dar sunt fericită pentru cum am terminat meciul, pentru victorie și pentru că voi juca în continuare în fața acestui public. Vă mulțumesc (n.r. în chineză), mă simt bine aici!
Sorana Cîrstea după meci

Citește și: 

O fostă jucătoare de tenis a revenit în Ucraina în plin război: „Sunt șocată!”

Sorana Cîrstea, atacată din SUA după remarca la adresa Serenei Williams: „Are tupeu” + „ Se vorbește mai mult despre o postare pe Twitter decât despre suspendarea lui Halep”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează