SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Surpriză plăcută pentru Simona Halep, după gustul amar al eliminării de la US Open: "Mă apuc de scris scrisori"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 17:53

Simona Halep (26 de ani) a anunțat pe rețelele de socializare că Romfilatelia a pus în circulație mărci poștale "Simona Halep, un campion de marcă".

Timbrele conțin o secvență dintr-un meci al liderului mondial de la Roland Garros, acesta fiind primul și unicul titlu de Grand Slam câștigat în carieră.

Simona a devenit astfel prima româncă din ultimii 40 de ani care își adjudecă un turneu de Grand Slam. Ultima româncă deținătoare de Grand Slam a fost Virginia Ruzici.

Timbrul a fost lansat pe piață ieri, 29 august, și costă între 5 și 28,5 lei, în funcție de model.

"Sunt onorată că Romfilatelia a creat un timbru pentru a marca victoria mea de la Roland Garros. Ar fi bine să mă apuc de scris niște scrisori", a comentat Simona.

Citește și: Maria Sharapova îi dă dreptate Simonei Halep: "Ca adolescentă, mă intimida"

FOTO Coșmar sau realitate? Simona Halep, eliminată în primul tur de la US Open după ce a fost masacrată de jocul agresiv al Kaiei Kanepi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mutu57
mutu57  •  31 August 2018, 02:54

ii invit pe haterii Simonei care o critica - desi e #1 in lume de vreo 10 luni - sa nu se uite la tenis daca Romania e slaba acolo. Sa se uite la fotbal unde avem 3 echipe in Champions league si inca 4 in Europe League

merace
merace  •  30 August 2018, 19:23

Simona merita aceasta onoare! Pe timbre ajung doar marile personalitati ale unui popor, iar Simona este asa ceva, prin performantele sale sportive.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  30 August 2018, 18:31

Felicitari! Poate la scrisori va avea succes, dar si acolo are nevoie de neuron. Ma uit acum la US Open, ce meciuri frumoase jucate de fete curajoase si inteligente...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează