SPORTURI  »  TENIS  »  ACUZE

Tatăl lui Novak Djokovic, declarație incredibilă după ce liderul ATP a luat coronavirus! Acuză alt jucător: „A făcut mult rău”

Novak Djokovic, alături de familia lui la Adria Tour // FOTO: Guliver/GetttyImages +23   FOTO
Novak Djokovic, alături de familia lui la Adria Tour // FOTO: Guliver/GetttyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 13:35 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 14:10

Srdjan Djokovic, tată sârbului Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP), face o serie de acuzații după ce fiul său și soția acestuia au fost depistați cu COVID-19.

Tată lui Nole a acordat un interviu nemților de la RTL și-l acuză pe Grigor Dimitrov, susținând că bulgarul a fost cel care a adus virusul în grupul jucătorilor de la Adria Tour.

De ce s-a întâmplat? Pentru că el (n.r. Grigor Dimitrov) s-a îmbolnăvit cine știe unde. Nu a făcut testul în Zadar, ci a fost examinat în altă parte (n.r. Monte Carlo). Nu cred că e corect.  Dimitrov a făcut mult rău Croației, familiei noastre și Serbiei.

Nimeni nu se simte bine, nici măcar Novak, din cauza acestei situații. Dar ce poți să faci? Aceasta e situația. Trebuie să ieșim din ea mai puternici și să ne protejăm până trece totul”, a declarat Srdjan Djokovic, citat de Mundo Deportivo.

FOTO. Imagini de la Adria Tour

+19 FOTO

„Nu-mi mai reproșaţi mie”

Reacţiile după anunţul de test pozitiv al lui Djokovic nu au întârziat. „Rugile mele sunt pentru cei infectaţi cu coronavirus, dar nu-mi mai reproșaţi mie gesturile pentru care am fost catalogat drept iresponsabil sau stupid. Ce se vede aici nu are rival”, a scris Nick Kyrgios lângă clipul care îi arată pe jucătorii participanţi la Adria Tour dansând la bustul gol într-un club belgrădean.

„Contact fizic, total, fără măști, nici fanii nu purtau. Nu înţeleg”, s-a exprimat Chris Evert, în timp ce Bruno Soares a calificat turneul drept „un show al ororilor” și l-a numit pe Djokovic “imatur și iresponsabil”. “Insane” – nebunie, a fost caracterizarea lapidară a Anastasiei Pavliucenkova.

Trebuie să fii conștient cine ești și de faptul că poți fi un exemplu pentru ceilalți. E dificil de imaginat că alți jucători, Rafael Nadal, Roger Federer sau Serena Williams, ar organiza un eveniment asemănător
Patrick McEnroe  

Citește mai multe știri din tenis:

Roger Federer, atacat de tatăl lui Novak Djokovic: „De ce mai joacă la 40 de ani? Pleacă acasă, fă altceva!”

EXCLUSIV Reacție din tenisul românesc după ce Novak Djokovic s-a infectat cu coronavirus: „Poate avea de suferit! Frica din rândul jucătorilor va fi mare”

Editorial devastator al lui Geambașu: „S-a demonstrat cu acte medicale că marele jucător de tenis N. Djokovici este un prost”

Citește și:

Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (7)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  25 Iunie 2020, 00:58
Postat de stevedoe pe 24 Iunie 2020, 19:08

Srdjan Djokovic: "Pentru că el (n.r. Grigor Dimitrov) s-a îmbolnăvit cine știe unde. Nu a făcut testul în Zadar, ci a fost examinat în altă parte (n.r. Monte Carlo). Nu cred că e corect." Si Djokovic de ce a refuzat sa se testeze la Zadar si s-a testat doar cand s-a intors la Belgrad? Unde e diferenta????

Nole crede ca daca a facut o caruta de bani e alesul lui dumnezeu !

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  25 Iunie 2020, 00:55

Bre nea fatal .? Bucurestenii aveau o vorba despre astia . Cefe groase !

maoru
maoru  •  24 Iunie 2020, 23:04

Nole, pune-l pe mute pe taicatu, la cate prostii debiteaza, nici ziarele nu reusesc sa tina pasul. Chiar nu vezi ca e senil?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează