SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // Șoc la New York! Garbine Muguruza, eliminată de numărul 202 WTA » Declin incredibil al ibericei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 09:51

Garbine Muguruza (24 de ani, 12 WTA) a continuat și la US Open forma dezamăgitoare din ultimele luni. Iberica a fost eliminată în turul secund de jucătoarea cehă Karolina Muchova (22 de ani, 202 WTA), scor 6-3, 4-6, 4-6.

Muguruza a început bine meciul, iar evoluția din primul set indica un succes fără emoții. Jucătoarea spaniolă a condus cu 5-0 și s-a impus în cele din urmă cu 6-3.

Cehoaica Muchova a domiant însă cu autoritate setul secund. Și-a pierdut o singură dată serviciul, a fost permanent la conducere și a trimis meciul în decisiv după ce și-a adjudecat setul la 4.

Iberica a început excelent setul decisiv, a făcut break, dar Muchova a recuperat diferența și a câștigat cu 6-4, producând a doua mare surpriză de la US Open, după înfrângerea Simonei Halep în fața estonei Kaia Kanepi.

Muguruza are un bilanț horror după Roland Garros: a jucat 6 meciuri, pierzând 4 dintre ele. Mai mult, a ieșit pentru prima oară după doi ani din TOP 10, situându-se acum pe locul 12.

Vezi și: 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  31 August 2018, 09:59

Ha, ha, ha ... Asa te bucuri de raul altuia. Cat amar poti sa strangi de la evolutia penibila a Simonei in primul tur incat sa te bucuri ca si Muguruza sau alta-stea pierde... Penibil!

maxp
maxp  •  30 August 2018, 20:08
Postat de merace pe 30 August 2018, 19:30

Muguruza e o doamna, fiind si casatorita. Nu m-as mira sa anunte curand ca ia pauza de maternitate de la tenis. Altel, pare de mirare ca a mers asa slab in ultimele luni, dar probabil exista si explicatii umane...

Cred ca in fiecare an din toata cariera ei (care nu e asa lunga) a aratat la fel, cu cate o perioada de o luna-doua in care ziceai ca n-o bate nimeni, castigand si 2 slamuri daca bine imi amintesc si in rest infrangeri ca genul celei de acum de la US Open. Inca anul asta a fost mai slab, n-a jucat decat semi-finala de mare slam.

merace
merace  •  30 August 2018, 19:30

Muguruza e o doamna, fiind si casatorita. Nu m-as mira sa anunte curand ca ia pauza de maternitate de la tenis. Altel, pare de mirare ca a mers asa slab in ultimele luni, dar probabil exista si explicatii umane...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează