SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VENUS WILLIAMS vs GARBINE MUGURUZA. Finala de la Wimbledon se va disputa între cele mai în formă două jucătoare pe iarbă

Venus Williams a bătut-o pe Johanna Konta și va evolua în finala de la Wimbledon contra Garbinei Muguruza  // Foto: Reuters +3   FOTO
Venus Williams a bătut-o pe Johanna Konta și va evolua în finala de la Wimbledon contra Garbinei Muguruza // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 18:17

Venus Williams s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o fără drept de apel pe britanica Johanna Konta, scor 6-4, 6-2.

De cinci ori câștigătoare la Wimbledon, americanca în vârstă de 37 de ani o va înfrunta în ultimul act pe spanioloaica Garbine Muguruza, cea care a trecut de Magdalena Rybarikova, scor 6-1, 6-1.

Este cea de-a doua finală pe care Garbine Muguruza o dispută la turneul britanic, după cea din 2015 pierdută cu Serena Williams, scor 4-6, 4-6.

Venus Williams nu a mai câștigat turneul de la Wimbledon din 2008.

Americanca vine după un moment dificil în viața personală, ea fiind implicată într-un accident mortal în SUA, fapt ce a zdruncinat-o și a motivat-o să încerce să recâștige turneul ei favorit.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (26)
mutu57
mutu57  •  13 Iulie 2017, 23:14
Postat de gizeh pe 13 Iulie 2017, 22:42

Toți neisprăviții își dau cu părerea despre jocul și locul ... meritat sau nu ... în clasament ... al Simonei.

Perfect de acord! Noi astia de comentam aici, nu stim nici cum e sa fii in primii 10 din judet la tenis dar ne dam cu presupusul cum e sa fii pe locul 2 in lume la tenis.

wowmashha
wowmashha  •  13 Iulie 2017, 21:00
Postat de spinoza pe 13 Iulie 2017, 20:30

Mediocru esti tu! Este in primele 10 jucatoare ale lumii de ceva vreme si tu ne spui baliverne. ***!!!

Esti slab rau .daca nu pui la socoteala madridul .turneul pe care tiriak il pune pe tava pt ca halerpa sa ramana acolo sus .nu ar fi in primele 50 .harlepa este o pomanagioaika .o profitoare .aduna puncte in turnee de doi lei unde spuma tenisului nu .si prea da interesul ca la marile slemuri.daca ar fi avut stofa pana la varsta asta ar fi castigat macar un mare slem .valorile se cern de timpuriu . exemple sunt o gramada .din fericire harlepoasa nu face parte dintre cele care stiu cu raketa .ea a fost este si va ramane o profitoare . locul ocupat este conjunctural .este o pata neagra in istoria tenisului .un joc plafonat si plictisitor .si nu uita harlep A fost desemnata conform tuturor statisticilor drept cea mai slaba ocupanta a locului doi mondial in decursul ultimilor 47 de ani cconsecutivi .si cu asta s.a spus tot despre aceasta ..nimeni in drum ..

tihi
tihi  •  13 Iulie 2017, 19:53

Halep nu are ce sa caute intr-o finala de grand slam. Acolo ajung jucatoarele mari : Navratilova,Steffi Graf,Serena W,Chris Evert,Helen Wills,Margaret Court si apropiatii de ele : Sarapova,Justin Hennen,Szeles Monika,Martina Hingis,Venus W...etc.. Nu inseamna nimic locul ocupat in WTA,daca nu ai castigat un turneu serios ! Halep este o jucatoare mediocra,de locul 10-20.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează