SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Veste fabuloasă pentru Simona Halep! O favorită URIAȘĂ pentru Wimbledon și locul 1 mondial a fost eliminată! CALCULELE complete pentru șefia WTA

Karolina Pliskova, stânga, foto: Gulive/gettyimages
Karolina Pliskova, stânga, foto: Gulive/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 20:00

Cehoaica Karolina Pliskova, număr 3 în clasamentul WTA și mare favorită pe iarba de la Wimbledon, a fost eliminată în turul secund de la Londra de slovaca Magdalena Rybarikova, scor 3-6, 7-5, 6-2.

Este o victorie foarte surprinzătoare pentru slovaca în vârstă de 28 de ani, aflată pe poziția 87 WTA, în condițiile în care Pliskova traversa o formă incredibilă, cu victorie în turneul de iarbă de la Eastbourne și semifinală la Roland Garros.

Mai mult, Pliskova, care este în acest moment număr 1 mondial virtual, luptă pentru șefia clasamentului mondial la fete cu Simona Halep și nemțoaica Angelique Kerber, actualul lider mondial.

Simona Halep trebuie să ajungă în semifinale pentru a trece pe prima poziție, în cazul în care Kerber nu ajunge până în semifinale, pe partea ei de tablou.

Dacă Simona pierde înainte de semifinale, iar Kerber se califică în finală, Kerber este numărul 1 mondial. Dacă atât Simona, cât și Angelique sunt eliminate înainte de semifinală, Pliskova este nr 1 WTA.

clipboard01

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
1345420692231881
Teodor Bogdan  •  06 Iulie 2017, 21:26

Ma întreb dacă toți "nimeni pe pământ" ăștia care comentează împotriva Simonei, ar trece de turul 1,la orice și fac pariu că tot în turul 1 sunt și în viata reala. Trăiască salariul minim pe economie!

tanasevictor
tanasevictor  •  06 Iulie 2017, 20:46

Simona a strans foarte multe pucte in ultimele 75 de zile,peste 3200 Maine chiar are o adversara deosebita,cu multa experienta A jucat la foc automat 25 de partide din care a pierdut 3, una extrem de dureroasa Este o jucatoare foarte buna ,nu un robot SUCCES SIMONA!

520143398153430
Pavel Radu  •  06 Iulie 2017, 21:39

Bine ca Simona nu va citeste articolele ! Ati innebunit-o cu calculele voastre .Este de abia turul 3 si gata o vedeti cu trofeul in maini si locul1.Asa ati facut si la RG si la Birmingham. Uitati-va mai bine ca au aparut din "maica Rusie " niste fete care vor pune multe "favorite "pe liber.Simona , succes si cand s-o putea , daca s-o putea , va veni si ziua ta .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează