SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Veste uriașă pentru Halep! Cum poate rămâne numărul 1 la Australian Open

Articol de GSP - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 09:33

Simona Halep a devenit numărul unu mondial la sfârșitul anului trecut și poate rămâne pe prima poziție și după turneul de la Shenzhen.

Jucătoarea noastră poate profita de abandonul Garbinei Muguruza, numărul doi mondial, în "optimile" turneului de la Brisbane (Australia). Aceasta a avut crampe musculare și a renunțat în setul 3 al meciului cu Aleksandra Krunici, la scorul de 7-5, 6-7(3), 2-1.

Singura misiune a Simonei Halep pentru a rămâne încă o săptămână pe fotoliul de lider e să câștige meciul din "optimile" de la Shenzhen cu chinezoaica Ying-Ying Duan. Simona ar reuși astfel să meargă cu un moral excelen la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Simona Halep poate fi depășită de Caroline Wozniacki dacă aceasta din urmă va câștiga turneul de la Auckland, iar românca va fi eliminată miercuri.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
respect2014
respect2014  •  02 Ianuarie 2018, 12:03

Nu as fi vrut sa incep anul cu un comentariu negativ... 2017 a fost anul in care ati facut calcule din saptamana in saptamana de "cum ajunge Simona nr 1" . Anul asta vreti sa fie anul in care din 3 in 3 zile sa scrieti despre "Cum ramane Simona nr 1?" Simona, poate in acest an sa cada pe 5 si sa revina pe 1. Chiar nu conteaza. Oricum nu este stapana clasamentului gen Steffi Graf sau Serena Williams. Deci, nu are importanta. A ajuns acolo. 5 saptamani sau 9 e acelasi lucru. De ce nu citim despre cum poate castiga un Australian Open?

capca1
capca1  •  02 Ianuarie 2018, 11:32

“Singura misiune a Simonei Halep pentru a rămâne încă o săptămână în fotoliul de lider”... Deci, nici voi, angajații ziarului de împachetat pește , nu credeți în valoarea Simonei, ci vă bucurați și sperați în conjucturi favorabile. Asta spune multe despre obiectivitatea cu care scrieți “reportajele “ și “ articolele”. Nenea ziaristule , făcut foc și pară pe haterii care nu s-au înnebunit după gluma voastră cu undița, zic s-aveți niște criterii corecte atunci când îi angajați pe cei ce scriu pe blogul ăsta ! Ceva legat de “etic” și “profesionalism “ ca să vă dau o idee ! Nu de alta dar Ioan Chirilă se-ntoarce în mormânt de rușinea voastră !!! Sper ca în 2018 să scrieți, cu adevărat, despre sport, despre meciuri și echipe, să faceți niște analize tactice adevărate, nu despre tatuaje și curvăsăreli, despre mofturile lui Hagi și inepțiile lui Becali sau scandalurile lui MM, nu mai promovați , cu orice preț, scandalul ! Cam asta am vrea, noi, ăștia de(încă) vă mai citim. E prea greu ?!

ray51
ray51  •  03 Ianuarie 2018, 11:23

Eu sper sa castige turneul. Ce-i aia abandon Muguruza. Vezi-ti de tenisul tau si de visul tau. Bafta!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează