SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SAN JOSE

Victorie în trei seturi și calificare pentru Mihaela Buzărnescu în optimi la San Jose » Meci nebun cu 14 break-uri!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 08:09

Mihaela Buzărnescu (29 de ani, 24 WTA) s-a calificat marți seara în turul secund al turneului WTA de la San Jose. Românca a învins-o în trei seturi pe americanca Sachia Vickery (23 de ani)73 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-3.

Primul manșă a fost câștigată de Buzărnescu după nu mai puțin de opt break-uri reușite de cele două jucătoare în set. Mihaela a fost mai puternică, a rezistat și s-a impus cu 6-3.

Setul secund a fost câștigat de americancă, Vickery profitând de ezitările Mihaelei din a doua parte a setului.

Buzărnescu a preluat însă inițiativa în setul trei, unul extrem de echilibrat, decis de un singur break reușit de jucătoarea noastră. A fost 6-3 pentru Mihaela, care continuă forma excelentă din 2018.

14 break-uriau fost făcute de cele două jucătoare pe parcursul celor 3 seturi

În turul secund, Mihaela o va înfrunta pe americanca de 16 ani Amanda Anisimova (198 WTA). Partida va avea loc joi.

Vezi și: Ce succes pentru Ana Bogdan la Washington! » A învins categoric campioana en-titre, iar azi are un nou meci infernal 

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (11)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  01 August 2018, 08:40

A, da, de spus ca infrangerea Serenei in fata lui Konta este cea mai dura din intreaga cariera in meciurile din circuitul WTA. Niciodata in peste 20 de ani Serena nu a pierdut vreun meci in care sa castige mai putin de 2 game-uri. Unul dintre meciurile in care castigase doar 2 game-uri era cel cu Simona din 2014 la Singapore.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  01 August 2018, 08:36

Cred ca informatia bomba e scorul cu care a pierdut Serena la Konta: 6-1, 6-0. Confirma ce am vazut in finala de la Wimbledon si creste surprinderea fata de ce s-a intamplat pana in acea finala pe iarba londoneza. Ma rog... E de aplaudat o victorie exceptionala a Anei Bogdan cu Makarova la Washington. Rusoaica era campioana en-titre (o batuse anul trecut si pe Simona pe parcurs).

argus
argus  •  03 August 2018, 19:27

Aflam cum, iarasi, Mihaela a « dat in plans » ! (in timpul partidei cu Savia Vickery (SUA) si recent, la San Jose, in setul doi cu Anisimova). Mi se pare trist, chiar ingrijorator, faptul ca nimeni nu reactioneaza la « nedumeririle » Mihaelei ! Sa spui plangand «Îmi pare rău, nu pot să mă concentrez. Îmi pare atât de rău, nu ştiu ce să zic! Mă gândesc doar: 'De ce sunt în situaţia asta?' Nu e nimic cum ar fi trebuit să fie..." (prosport.ro/2 august) sunt intrebari a caror raspuns se regaseste in « maratonul » turneelor de tenis la care a participat, mai ales, incepand cu anul 2017. Mihaela plateste tribut, ascensiunii spectaculoase in clasamentul WTA ! Ca sa fii in afara locurilor 500 la inceputul anului 2017 (daca nu ma-nsel) si in 2018 pe locul 25 (!!!), consumul de energie fizica si nervoasa este imens ! Daca ne gandim ca de la inceputul ascensiunii, succesele de la un meci la altul au mobilizat-o, dar in acelasi timp, cred ca au sporit si emotiile, stresul, obosind-o, mai ales, psihic ! Cred ca Mihaela ar trebui sa aiba grija de sanatatea ei, altfel, risca sa o ia « razna », rau, rau de tot ! Iesirile nervoase, limbajul « colturos », si cedarile nervoase, nu au alt leac decat apelarea la un psiholog, si odihna ! Daca va pune inaintea sanatati, ascensiunea in clasamentul WTA si castigul financiar, va insemna ruinarea sanatatii acesteia. Ar fi pacat ca cei ce tin la ea si au un cuvant de spus (familia in principal !) nu realizeaza ca Mihaela NU MAI POATE CONTINUA IN AC

Vezi toate comentariile (11)
Comentează