SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Andy Murray îi provoacă pe Roger Federer și pe soția lui, Mirka: „Nu cred că sunt singurul care vrea să-i vadă făcând asta”

Andy și Kim Murray
Andy și Kim Murray

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 17:32

Tenismenul Andy Murray își distrage atenția în perioada de izolare cu diverse challenge-uri pe rețelele de socializare.

Jucătorul de 32 de ani s-a filmat alături de soția sa, Kim, jucând tenis în curte, fără a lăsa mingea să cadă și încercând să facă 100 de schimburi.

„Îi provoc pe toți jucătorii și pe fani. Nu ne-am certat în timpul filmării acestui video. Deși cred că ultima lovitură era îndreptată către capul meu. Nu cred că sunt singurul care vrea să-i vadă pe Roger Federer și Mirka lovind câteva mingi împreună”, a scris scoțianul pe Facebook.

Miroslava „Mirka” Vavrinec, 42 de ani, născută în Slovacia, a emigrat în Elveția în 1980, cu familia. A fost în top 100 WTA, dar a fost nevoită să se retragă în 2002, din cauza unei accidentări la picior. Pe Roger Federer, 38 de ani, l-a cunoscut în 2000, la Olimpiada de la Sydney. S-au căsătorit în 2009 și au patru copii.

VIDEO Andy Murray îi provoacă pe Roger Federer și pe soția lui, Mirka: „Nu cred că sunt singurul care vrea să-i vadă făcând asta”
Roger și Mirka Federer

Roger Federer a lansat cel mai mare challenge din perioada pandemiei. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Rafael Nadal, printre provocați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gintonic
gintonic  •  10 Aprilie 2020, 10:15

bate-va norocul de simpatici, Murray si consoarta !... :))) bine Andyyy !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează