SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Bianca Andreescu pregătește Roland Garros la Academia lui Rafael Nadal » Canadianca, uimită de ce a găsit în Spania + detalii despre revenire: „Progresez de la zi la zi”

Bianca Andreescu s-a relaxat în Porto Cristo // Sursă foto: Instagram Bianca Andreescu
Bianca Andreescu s-a relaxat în Porto Cristo // Sursă foto: Instagram Bianca Andreescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 13:31

Bianca Andreescu (18 de ani, 23 WTA) nu a mai disputat niciun meci oficial din martie, când pierdea în optimile de finală de la Miami în fața estonei Anett Kontaveit (23 de ani, 16 WTA). Canadianca de origine română a fost forțată să rateze câteva turnee din cauza unei accidentări la umăr.

Campioana de la Indian Wells n-a jucat niciun meci pe zgură în acest an, dar pregătește Roland Garros la Academia de Tenis a lui Rafael Nadal, în Mallorca.

Aflată preț de câteva zile la supercomplexul din Insulele Baleare, Bianca Andreescu a lăudat facilitățile pe care le-a găsit la academia spaniolului, vorbind apoi despre prezența sa la Roland Garros.

„Lucrurile merg foarte bine, progresez de la zi la zi. Cred că e o perioadă bună pentru mine, am lucrat mult și la fitness, ceea ce cred că e important pentru jocul pe zgură. Zgura e una dintre suprafețele mele favorite, abia aștept să joc la Roland Garros, la unul dintre turneele mele preferate.

Terenurile sunt incredibile, oamenii s-au purtat foarte drăguț. Spania e țara mea favorită, mai fusesem în Barcelona și Madrid, iar acum am vizitat Mallorca și a fost foarte frumos”, a spus Bianca Andreescu.

 
 
 
View this post on Instagram

Amazing facility @rafanadalacademy. Thank you for hosting us this week #slowlygettingback #RGsoon

A post shared by Bianca (@biancaandreescu_) on

VEZI ȘI:

Simona Halep, detalii de ultim moment despre accidentarea de la Roma » De ce a revenit în România și cum prefațează turneul de la Roland Garros

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează