SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

VIDEO+FOTO 12 imagini inedite cu Simona Halep: a dansat cu aromânii și a înfruntat viscolul din Călărași

Foto: Emil Petrus Vasilescu (Călărași) +10   FOTO
Foto: Emil Petrus Vasilescu (Călărași)

Articol de - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 21:34

Simona Halep (27 de ani) a primit azi titlul de cetățean de onoare al Municipiului Călărași după o inițiativă a aromânilor din județ.

După ce a fost numită ambasador al Universității Ovidius din Constanța, pe care a și absolvit-o, iar apoi a primit distincția de Doctor Honoris Causa la Universitatea de Vest Timișoara, cea mai bună jucătoare a lumii a fost premiată și de autoritățile călărășene.

Simona a ajuns cu întârziere la Călărași din cauza ninsorii, însă a fost primită de autorități și, apoi, a dansat pe scena sălii de festivități "Barbu Ştirbei" din oraș alături de reprezentanții grupului de dansuri aromâne Iholu.

"Vă mulțumesc pentru distincție și îi mulțumesc familiei mele", a spus Simona, prezentă în Călărași alături de tatăl și unchiul ei. 

Vezi mai sus o galerie foto realizată de fotoreporterul călărășean Emil Petrus Vasilescu!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
adi_tom3scu
adi_tom3scu  •  30 Noiembrie 2018, 16:39
Postat de adi_tom3scu pe 30 Noiembrie 2018, 16:30

Esti idiot prietene

Inainte sa se numeasca Romania cum le ziceau la locuitorii acestor meleaguri?

adi_tom3scu
adi_tom3scu  •  30 Noiembrie 2018, 16:33
Postat de adi_tom3scu pe 30 Noiembrie 2018, 16:25

Tu ai fost la orele de istorie?romani exista de la marea unire dar inainte nu se numeau roamani tampitule,din ce ne tragem noi romanii?

Mesajul era ptr idiotul de ahab

adi_tom3scu
adi_tom3scu  •  30 Noiembrie 2018, 16:30
Postat de cpt.ahab pe 29 Noiembrie 2018, 08:29

Nu pot înțelege de ce sunt considerați machidonii români! Nu se înțelege nimic din ce vorbesc, iar straiele, muzica și dansurile nu aduc a nimic românesc. Sunt și ei niște chestii din Balcani. Or fi fost ei români la origine, dar s-au balcanizat rău... Țințili cu țințili, zețili cu zețili si Bălțescu aoa!

Esti idiot prietene

Vezi toate comentariile (10)
Comentează