SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

VIDEO Moment tensionat în Canada » Bianca Andreescu, pusă în fața imaginilor în care Kerber o admonestează: „Oh, Doamne! Nu înțelesesem ce mi-a spus”

Bianca Andreescu, pusă în fața imaginilor cu Kerber adresându-i cuvinte dure
Bianca Andreescu, pusă în fața imaginilor cu Kerber adresându-i cuvinte dure

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 17:49

Bianca Andreescu (18 ani, 23 WTA) a fost pusă de o televiziune din Canada în fața imaginilor în care Angelique Kerber ( de ani, WTA) o numește „cea mai melodramatică jucătoare din istorie”.

  • În șaisprezecimile de finală de la Indian Wells, Andreescu a depășit-o pe Kerber după un meci lung, cu multe răsturnări de situație. La final, nemțoaica a acuzat-o că a mimat o accidentare pentru a-i întrerupe ritmul.Detalii AICI!

Bianca Andreescu a părut surprinsă în momentul în care realizatoarea Adrienne Arsenault i-a arătat imaginile. 

Oh, Doamne! Pe teren nu am auzit ce mi-a spus. Am auzit într-adevăr ceva, știam că nu e tocmai plăcut, dar nu am înțeles ce. Eram în febra meciului, era ora două dimineața, pierduse cu mine și cu o săptămână înainte. Prefer să nu ripostez.

Știu că mereu e o luptă teribilă împotriva ei. Asta face tenisul mult mai atractiv pentru fani. Rivalitatea aduce beneficii sportului”, a declarat Bianca Andreescu pentru CBC.

Citește și: 

Dezvăluiri despre Bianca Andreescu direct din echipa jucătoarei cu origini românești: „Trebuie să evităm un nou caz Eugenie Bouchard”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  10 Aprilie 2019, 08:31

Comentariile (rautacioase) trec, victoriile (mai ales in finala) raman. Vorba aia: Cainii latra, caravana trece !

dumitavi
dumitavi  •  09 Aprilie 2019, 07:37
Postat de Sofia Ioana pe 08 Aprilie 2019, 19:34

Cata falsitate si minciuna.La 2 saptamani dupa respectivul meci,aceasta "romanca" vrea sa spuna ca ea nu aflase inca ceea ce-i spusese Kerber?Haha..In mod sigur,usor usor calca pe urmele Sharapovei la antipatie,simulari si "melodrame"..,Respect Kerber!

Tu de unde ai tras concluzia asta? "La 2 saptamani dupa respectivul meci,aceasta "romanca" vrea sa spuna ca ea nu aflase inca ceea ce-i spusese Kerber?" Din interviu nu reiese deloc acest lucru...

dumitavi
dumitavi  •  09 Aprilie 2019, 07:35
Postat de bazinga pe 08 Aprilie 2019, 21:30

TEATRU IEFTIN,DE DOI BANI!FARISEISM TIPIC ROMANESC!DEGEABA,TOT ROMANCA E LA BAZA!

Nu cred ca ai vazut clipul care sta la baza articolului GSP

Vezi toate comentariile (20)
Comentează