SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

VIDEO Roger Federer vs Rafael Nadal, pe Santiago Bernabeu » Florentino Perez vrea să bată recordul de audiență pentru un meci de tenis

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 13:52

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, vrea să organizeze un meci demonstrativ între Roger Federer (38 de ani, 3 ATP) și Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP) pe Santiago Bernabeu.

Cei mai titrați sportivi din istoria tenisului, cu 39 de turnee de Mare Șlem în palmares, ar putea scrie încă o pagină de istorie. Florentino Perez a demarat deja negocierile cu mai multe firme pentru a putea face posibil meciul de tenis în fața a peste 80.000 de fani.

Recordul actual de asistență la un meci de tenis este de 33.681 de persoane, stabilit în 2010, la Bruxelles. Protagoniste au fost Serena Williams și Kim Clijsters.  

Borna setată de cele două va cădea cel mai probabil anul viitor, pe 7 februarie, când Federer și Nadal vor disputa un meci demonstrativ la Cape Town, pe o arenă de 55.000 de locuri. 

Vezi și:

FOTO DE COLECȚIE » Canadienii au găsit prima imagine cu Simona Halep și Bianca Andreescu împreună

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează