SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

VIDEO Simona Halep explică cum a depășit momentele grele din meciul cu Konta: "Asta mi-am spus în acel moment"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 08:54

Simona Halep s-a calificat în această dimineață în semifinalele turneului de la Cincinnati după victoria superbă obținută în fața rivalei sale Johanna Konta, scor 6-4, 7-6

  • În semifinale, Simona Halep se va duela cu americanca Sloane Stephens. Partida va avea loc azi, după ora 23:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport. 

La interviul de după meci, Simona a declarat ce tactică a adoptat în tie-break-ul setului secund și cum a trecut peste cele cinci mingi de meci ratate în prealabil. 

"Amândouă am jucat bine în această seară. Am fost din nou foarte aproape să închei mai repede setul secund, dar cred că am fost un pic prea nervoasă. Mă bucur însă de acest moment, cred că am dat tot ce am avut. În tie-break, mi-am spus că am fost în aceeaşi situaţie cu câteva săptămâni în urmă şi am vrut să intru mai decisă şi să fiu agresivă cum am fost tot meciul. Cred că am făcut-o bine dacă am terminat tie-break-ul atât de rapid", a spus Simona. 

Simona a vorbit apoi și despre confruntarea cu viitoarea sa adversară, americanca Sloane Stephens. 

"Am jucat cu Sloane în urmă cu două săptămâni, am câştigat acel meci, dar nu a fost uşor, Ştiu că este o adversară dificilă, foarte puternică. O să fie o mare provocare. Dar vreau să revin şi să joc pe acest teren, unde m-am simţi foarte bine şi, cu siguranţă, o să dau tot ce am mai bun", a declarat Simona Halep la finalul meciului.

 

Vezi AICI cronica parrtidei dintre Simona Halep și Johanna Konta

Save

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
florinso
florinso  •  20 August 2017, 01:31

Bravoo, i ai scos tenisul din cap si la asta. Baftă cu buburuza aia. Daca joci cum ai facut o cu Sloane esti no 1.

1892320597696628
Didina Craciun  •  19 August 2017, 19:38

Bravo Simona !Un meci frumos care a puso pe Konta acolo unde îi e locul Succes în meciul din seara asta Noi te iubim si te susținem necondiționat

100002473541087
Danut Ognean  •  19 August 2017, 12:47

felicitari simona!i-ai dat plangacioasei konta ceea ce merita si i-ai scos tenisul din cap! succes mai departe! gura mica contestatarilor

Vezi toate comentariile (9)
Comentează