SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Simona Halep, gata de meciul cu Șarapova: "Mi-am schimbat mentalitatea, nu mă gândesc cu cine joc"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 august 2017 08:58

Simona Halep a vorbit detaliat în cadrul unei conferințe de presă despre supermeciul cu Maria Șarapova, din primul tur de la US Open. În ciuda celor șase înfrângeri cu rusoaica, românca spune că e pregătită 100% pentru duelul care va avea loc marți, de la ora 02:00. 

"Organizatorii au decis să-i acorde un wild-card, ei pot face tot ce doresc, eu nu pot să vorbesc despre asta. Ea a revenit, e suficient de puterică pentru a reveni, în opinia mea. Are multă experiență și multe turnee câștigate.

Să o întâlnesc pe ea va fi o mare provocare. M-a bătut de șase ori, poate voi putea schimba asta. Vom vedea. Voi încerca să dau ce am mai bun, să încerc să câștig meciul și voi încerca, bineînțeles, să mă bucur de acest meci mare.

Am fost foarte aproape de multe ori. Nu știu ce să zic. A fost puțin dificil, pentru că ea joacă plat, riscant, iar în cele mai dificile momente, nu am putut face un pas în față și să valorific șansele pe care le-am avut. Nu pot analiza foarte bine meciurile împotriva ei. Sunt diferită de ea, în opinia mea, din punct de vedere mental și ca joc. Mă simt mai puternică și mai experimentată față de 2014. Mă simt ca și cum aș fi pregătită să joc cu ea.

Mi-am schimbat puțin mentalitatea. Nu mă gândesc cu cine joc, încerc să dau tot ce am mai bun în ziua respectivă. Nu încerc să pun presiune pe mine doar pentru că o întâlnesc pe Maria Șarapova. Se întoarce, a jucat foarte bine în trecut și încă e o jucătoare bună, dar încerc să mă concentrez pe jocul meu", într-o conferință de presă organizată la New York.

Citește și: Organizatorii au anunțat programul primei zile de la US Open » Când are loc șocul Simona Halep - Maria Sharapova + Programul celorlalte românce

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
gtn5
gtn5  •  27 August 2017, 22:08

nu esti pregatita ,nu poti sa castigi cu jucatoare din primii zece,pierzi cu jucatoare mult mai slab cotate,sarapova te bate si a 7-a oara,ar trebui sa te gandesti la castigarea unui turneu de mare slam nu ca sa ajungi nr. 1 fara nici un turneu mare castigat

argus
argus  •  27 August 2017, 21:52

"...ea joacă plat, riscant...", as completa, precum Ostapenko, Svitolina si nu n umai! Problema este ca perspectiva, dorinta (fireasca) de a ajunge pe locul I WTA, s-a transformat in teama, intr-o exagerata prudenta, in refuzul de a juca, cum spui tu "riscant"...! Daca iti impui sa intri pe teren spunandu-ti ca nu ai nimic de pierdut, repetandndu-ti "am pierdut mai mult pt. ca am jucat cu frica" (sau daca daca vrei "excesiv de prudent"!), cred ca ai avea numai de castigat, sau, mai putin de pierdut decat prin "prudenta". Cat priveste afirmatia cu privire la schimbarea (putin?) a mentalitatii, dovedeste-o pe teren, altfel..."vorbe, vorbe, vorbe" in timp ce Tu, in primul rand, ai nevoie, si sunt convins ca si poti, sa le transformi in FAPTE! In SUCCESE *! Fi pregatita sa fii arbitrata de Kader Nouni, cel ce a ajutat-o pe Sharapova sa casige RG, defavorizandu-te! (mai avea putin sa intre pe teren, sa joace la "dublu mixt"...). * ca sa ne mai destindem inaintea unui examen, studentii prefera sa isi uereaza "BAFTA!" si nu "SUCCES!". Dece? Pentru ca SUCCESELE...se pregatesc! Tu esti pregatita, inteleg, asa ca raman la urarea, SUCCES Siomona! Bate-o Sharapova ! POTI !

haideusicfr
haideusicfr  •  27 August 2017, 20:41

Succes frumusico!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează