SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Simona Halep și-a analizat jocul de la Wimbledon și a rămas surprinsă de statistică: "Pe zgură cred că sunt mai bună"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iulie 2017 13:30

Simona Halep a fost invitată de Wimbledon Channel să-și facă analiza jocului prestat în primele trei meciuri la All England Club, iar românca a fost surprinsă de unele statistici prezentate. 

Moderatorul discuției a suprins-o pe Simona în momentul în care i-a prezentat statistica punctelor câștigate în schimburile scurte de mingi, dar și în ceea ce privește procentajul de puncte câștigate pe serviciul al doilea.

Iată o parte a dialogului purtat pe ocupanta locului 2 WTA:

- Ai câștigat cu 38 de puncte mai mult decât ai pierdut în raliurile care au avut între 0 și 4 lovituri, este fantastic.
- De asta sunt în optimile de finală!
- Lumea crede că Simona joacă foarte bine din spatele terenului, că se descurcă în raliurile lungi, dar ești chiar mai bună în raliurile scurte. Te surprind numerele acestea?
- Puțin, da. Dar pot să spun că este normal să fie așa pe iarbă, pentru că aici trebuie să închei schimbul mai repede decât în mod obișnuit. Pe zgură cred că sunt mai bună la schimburile de peste 5 lovituri."

58% din puncte a câștigat Simona pe serviciul al doilea la Wimbledon, față de media turneului, de 47%

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Wimbledon după ce le-a învins pe Marina Erakovici, Beatriz Haddad Maia și Shuai Peng, fără a ceda vreun set în disputele de până acum.

În runda următoare, românca va juca împotriva Victoriei Azarenka, jucătoare pe care a învins-o o singură dată în trei meciuri, în ultima confruntare, jucată în 2015 la US Open. 

"Mă simt mai bine în spatele terenului decât la fileu, dar încerc să fac pasul în față, să lovesc voleul drive. Azarenka va fi o mare provocare pentru mine, meciul este deschis oricărui rezultat, nu am așteptări foarte mari, deși cred că am șansele mele" Simona Halep, pentru Wimbledon Channel

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  09 Iulie 2017, 06:27
Postat de wowmashha pe 08 Iulie 2017, 17:48

Tot o pomanagioaica ramui .

Si tu ramai ceea ce erai: un ZEROBARAT!

tanasevictor
tanasevictor  •  08 Iulie 2017, 18:13

SIMONA este de peste 3 ani in top10, ne mentine sperantele de a-si depasi propriile limite , are castiguri mari pentru varsta ei,munceste enorm pentru aceste rezultate SUCCES SIMONA!

wowmashha
wowmashha  •  08 Iulie 2017, 17:48

Tot o pomanagioaica ramui .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează