SPORTURI  »  TENIS  »  JOCURILE OLIMPICE

VIDEO Simona Halep va fi port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 » Presiune pe Covaliu: „Ai grijă, se înregistrează!” :)

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 17:40

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a revenit astăzi în țară după triumful de la Wimbledon 2019. Președintele COSR, Mihai Covaliu, a confirmat oficial în premieră că Simona va fi port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Întrebată de un jurnalist, în Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni, dacă va accepta să fie port-drapelul României, Halep i-a aruncat provocarea lui Covaliu, șeful COSR aflat în spatele ei: „L-aș ruga pe domnul Covaliu, dacă nu e prea mare presiunea, să ne spună dacă și este de acord.”

Președintele COSR a confirmat decizia, „sub presiunea” Simonei, care l-a și atenționat în glumă: „Ai grijă, se înregistrează!”. :)

Halep și-a setat drept următor obiectiv o medalie la Olimpiadă: ”Vreau să ating forma de la Wimbledon și să câștig. Vreau aurul, dar știu că este greu. O să joc în toate probele pentru a lua o medalie. Orice fel de medalie va fi minunată!”.

Vezi și: 

SIMONA HALEP A AJUNS ÎN ROMÂNIA // VIDEO Primire de gală pentru campioana de la Wimbledon 2019

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
brancusi
brancusi  •  15 Iulie 2019, 18:24

Profund incorect!Simona reprezinta o exceptie in aceasta tara,in aceste vremuri simbolul,adevaratul port drapel este marea campioana de shotokan,Aaaana Mariiaaaa!

unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  19 Iulie 2019, 09:48
Postat de Dan Constantin Petre pe 15 Iulie 2019, 19:44

A fost oportuna interventia Simonei. Atribuirea titlului de portdrapel s-a discutat si cu ocazia Olimpiadei dela Rio si un gimnast asl carui nume prefer sa-l omit a intervenit spunand ca aceasta onoare ar trebui sa revina cuiva care a castigat medalii in competitiile olimpice anterioare

Total de acord cu acel gimnast! Eu prefer sa-ti omit tie numele. xD

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  16 Iulie 2019, 10:11

La modul general, fără aluzii: cercetați rezultatele de la tenis ale ultimelor 7 ediții și vedeți clar interesul marilor jucători pentru turneul olimpic. De când ITF i-a obligat foarte multe staruri au făcut act de prezență și au luat bătaie din primul tur,

Vezi toate comentariile (8)
Comentează