SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

VIDEO Sorana Cîrstea a prefațat meciul cu Taylor Townsend, coșmarul Simonei Halep: „Antrenorul meu a fost acolo, vom face planul”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 09:14

Sorana Cîrstea (29 de ani, 106 WTA) a vorbit despre victoria în fața Alionei Bolsova Zadoinov (21 de ani, 100 WTA), pe care a învins-o cu 3-6, 6-4, 6-2 în turul II la US Open. 

Jucătoarea noastră a explicat după meci cum a depășit un moment dificil în primul set și cum s-a montat pentru a reveni în meci. 

„Sunt bucuroasă de victorie și chiar am făcut un meci bun, cu excepția primului set, de la 3-1, unde m-am retras puțin ea și a servit mult mai bine. Sunt bucuroasă că am luptat. Am fost și liniștită și am reușit să îmi impun jocul. La 3-1 și 40-0 în primul set mi-a dat două linii și am făcut o greșeală ușoară. Dintr-o dată s-a făcut 3-2. Ea a servit destul de bine în primul set. Nu reușeam să îi anticipez serviciul, mi-a luat ceva până am început să returnez cum trebuie. 

Nu am fost suficient de agresivă, ea e o jucătoare pe care dacă o lași vine peste tine, mai ales cu dreapta. Am încercat apoi să preiau eu controlul și asta a fost cheia, a declarat Sorana Cîrstea” , potrivit Fanatik

Urmează să dea peste coșmarul Simonei Halep

În turul următor, Sorana Cîrstea, singura reprezentatnă a României rămasă pe tabloul feminin, va evolua contra lui Taylor Townsend (23 de ani, 116 WTA), chiar jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep. Sorana a prefațat partida care va avea loc sâmbătă:  

„N-am apucat să văd meciul (n.r: Halep - Townsend), antrenorul meu a fost acolo. Voi face planul mâine, nu am jucat niciodată împotriva lui Townsend, însă o știu că are o mână foarte bună, stângace, vine în față foarte mult. 

De-a lungul timpului, bineînțeles că am văzut-o. Voi face planul cu antrenorul care a fost la meci și va viziona și alte meciuri. Azi mă bucur de victorie, de mâine încolo ne vom concentra și pe turul 3”, a mărturisit românca.

Vezi și: 

VIDEO Halep, prima reacție după „naufragiul” de la US Open: „N-am mai jucat niciodată cu cineva care să facă asta atât de des”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (9)
mikidiki
mikidiki  •  30 August 2019, 19:33

Daca se califica Simona azi aveam cel putin 11 articole despre ce a mancat ce fasuri a dat si altele daca Sorana sa calificat e tacere asta da jurnalism ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

347655969058390
Ion Popescu  •  30 August 2019, 10:02

Succes Sorana ! Poti invinge daca aplici o tactica potrivita.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  31 August 2019, 16:44
Postat de rocky2 pe 30 August 2019, 22:56

Vreau neaparat ca Sorana s-o elimine pe americancă ca sa dea un bobârnac turmei de pupatori Halepisti! Forza Sorana!

Ce va mai place sa bateti campii. Pai in primul rand noi astia " halepistii" tinem si cu celelalte jucatoare de tenis din Romania. Asa ca o victorie a Soranei ar fi o bucurie pt mine si sunt convins si pt ceilalti halepisti, in niciun caz nu un bobarnac. Si daca as merge pe pseudologica voastra de antihalepisti, cand a castigat Simona 2 Grand Slamuri ce a fost pt conationalele ei? Knockout ? Armageddon? Numai ca ele sper ca au mai multa minte decat voi! Desi suspectez ca Sorana nu s-a bucurat deloc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close