SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

VIDEO Stop joc! Mihaela Buzărnescu, învinsă clar de Jelena Ostapenko » A acuzat probleme medicale

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 14:12

Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a pierdut cu Jelena Ostapenko, locul 12 WTA, în optimile turneului de la Eastbourne, scor 1-6, 2-6.

 

Letona Jelana Ostapenko a dominat autoritar meciul contra Mihaelei Buzărnescu. Obosită după meciul de aproape de 3 ore cu Kiki Bertens, de ieri, jucătoarea noastră a făcut multe greșeli și nu a putut ține pasul cu adversara sa.  

Ostapenko a fost agresivă, a lovit puternic și precis, profitând de greșeliel Mihaelei Buzărnescu.  În primul set, Ostapenko a făcut trei break-uri, cedând doar o dată pe serviciul ei. Scenariul s-a repetat și în setul secund, letona controlând fără emoții partida.

După primul set, Buzărnescu a cerut un time-out medicale, acuzând probleme la umăr. În plus, Mihaela a părut jenată de această accidentare pe tot parcursul setului secund și nu a putut juca la cel mai înalt nivel

Mihaela Buzărnescu - Jelena Ostapenko 1-6, 2-6

Meci Buzărnescu - Ostapenko 1-6, 2-6: Jelena Ostapenko a câștigat meciul și s-a calificat în sferturile turneului de la Eastborune, după un meci dominat clar.

Buzărnescu - Ostapenko, 2-4: Letona se menține în avantaj și controlează jocul. Mihaela este incapabilă să țină ritmul adversarei sale și greșește tot mai multe mingi

Buzărnescu - Ostapenko, 1-2: Jelena joacă din nou mai bine și domină autoritar setul. Buzărnescu acuză din nou probleme medicale și dureri la umărul stâng

Începe setul doi. Buzărnescu servește prima

Buzărnescu a cerut un time-out medical

SET Jelena Ostapenko: Ostapenko a câștigat clar primul set, 6-1, după ce a dominat autoritar game-urile. După finalul setului, Buzărnescu a cerut intervenția medicului

 

Buzărnescu - Ostapenko, 1-5: Jelena Ostapenko domină clar acest set. Buzărenescu servește foarte slab și face multe greșeli, permițându-i letonei să controleze jocul. Jelena este foarte sigură, atacă mult și lovește agresiv, fără să facă greșeli.

Buzărnescu - Ostapenko, 0-2: Jelana începe mai bine acest set și are un break în față. Mihaela a greșit mult și în primul game de serviciu a avut 40-0, dar a pierdut

A început meciul. Ostapenko servește prima

 

 

 

Citește și: Limbaj suburban al Mihaelei Buzărnescu în victoria cu Bertens: "Morții mă-tii de arbitră, tot game-ul mi l-ai furat!"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
cipinho79
cipinho79  •  27 Iunie 2018, 13:10

bafta Miki! nu-ti fa probleme, toti injuram cand ni se fura munca sau cand lucrurile nu merg cum vrem noi, dar ai grija sa nu fie microfoane in jur ca iti dau astia de la WTA amenda... cu Ostapenko stii cum, o enervezi si se bate singura! apoi cu Kvitova e mai greu dar lupti pana la capat!

dubluv
dubluv  •  27 Iunie 2018, 16:22
Postat de maxp pe 27 Iunie 2018, 15:07

Care ucrainianca?

ucrainianca din Letonia

hitman222
hitman222  •  27 Iunie 2018, 12:34
Postat de balauru48 pe 27 Iunie 2018, 11:28

meci la care persoanele sub 18 ani se pot uita doar cu acordul parintilor!

Sper sa se controleze azi.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează