SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2018

WIMBLEDON 2018. GALERIE FOTO Ducesele Meghan și Kate, apariții spectaculoase la Wimbledon » Au atras toate privirile în lojă

Foto: Reuters +11   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 15:37

Ziua de azi este una specială la Wimbledon. Pe lângă finala feminină, dintre Serena Williams și Angelique Kerber, fanii se pot bucura și de continuarea semifinalei masculine, dintre Rafa Nadal și Novak Djokovic (Detalii AICI).

În loja regală a Terenului Central de la All England Lawn Tennis and Croquet Club și-au făcut apariția Kate, ducesa de Cambridge, și Meghan, ducesa de Sussex a Marii Britanii. Cele două au atras atenția tuturor cu prezențele elegante.

Meghan este bună prietenă cu Serena Williams, pe care o va putea urmări după superduelul Nadal - Djokovic. Jucătoarea americană de tenis a fost invitată, împreună cu soțul ei, Alexis Ohanian, la nunga lui Meghan cu prințul Harry.

 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
485809194904413
Costel Tudor  •  14 Iulie 2018, 18:03

Oare de unde or fi avut bani pt. loja ??? Oare ce produc aceste doua PANATAME ???

gtn5
gtn5  •  14 Iulie 2018, 16:35

au aparut putorile regale,acesti trantori pe care inca ii mai suporta popoarele sterse pe creier.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează