SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON 2018. Jurnaliștii chinezi au luat-o la întrebări pe Simona Halep despre echipamentul "norocos" comandat din China: "Poate o să vorbesc cu cei de la Nike"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 11:57

Jurnaliștii chinezi nu au uitat de rochia purtată de Simona Halep la primele două turnee din 2018, Shenzen și Australian Open, comandată chiar de pe un site din China. 

La una dintre conferințele de presă de la Wimbledon, Simona Halep a fost întrebată de un ziarist chinez dacă mai are acasă echipamentul purtat la începutul anului și dacă se gândește să mai poarte o rochie asemănătoare în viitor, având în vedere că această culoare aduce noroc în cultura chineză.  

"Da, încă mai am rochia aceea, pentru că am făcut multe și încă le păstrez. Sigur că e norocoasă pentru mine, pentru că am jucat o finală de Slam și am câștigat un titlu cu ea.

Ei bine, poate o să vorbesc cu cei de la Nike, dar nu eu decid culoarea echipamentelor, ei sunt șefii pe zona asta. Dar le voi zice, cine știe, poate în viitor îmi vor face una", a declarat Simona Halep. 

În startul lui 2018, Simona Halep a jucat fără sponsor tehnic, după ce la finalul lui 2017 s-a despărțit de Adidas. Între timp, liderul mondial a semnat cu Nike.

"Am comandat-o după ce am trimis o poză. Era un site, în China, iar unul dintre managerii mei m-a ajutat. În 24 de ore aveam rochia și a fost perfect. Da, pe internet am făcut totul. Am ales modelul. E simplă, nimic special. Arată bine" Simona Halep, pe 13 ianuarie

Vezi și:  Simona Halep visează la o nouă finală de Mare Șlem! Cum arată traseul până în ultimul act + recordul UNIC de la Wimbledon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
148819492603833
Masa Lunoor  •  06 Iulie 2018, 22:38

dacă nu ieșea piaza aia rea la cerșit (Woz)....i-ar fi stat și mai bine

344018929370831
Adrian Nistor  •  06 Iulie 2018, 14:23

eschipamentul de la chinezi i s-a potrivit de minune spre deosebire de oribilitatile care au venit de la Nike. chiar nu au niste designeri mai inspirati?

opensource
opensource  •  06 Iulie 2018, 13:49

Chiar i-a stat foarte bine in rochita aia rosie! :-)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close