SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

WIMBLEDON 2019 // Rezultatele românilor din proba de dublu: Niculescu și Begu merg mai departe, la fel ca Tecău și Rojer

Monica Niculescu FOTO: Guliver/GettyImages
Monica Niculescu FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 21:32

WIMBLEDON 2019 // Două perechi care au în componență sportivi români au avansat pe tabloul de dublu de la Wimbledon, dar Mihaela Buzărnescu și Raluca Olaru au fost eliminate.

  • Simona Halep va juca vineri în turul 3 împotriva bielorusei Victoria Azarenka (40 WTA). Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport în jurul orei 17:30. 

Monica Niculescu și Irina Begu, favoritele numărul 15 din proba de dublu feminin, s-au calificat în șaisprezecimile de finală. Româncele au trecut de perechea formată din rusoaica Daria Kasatkina și estona Anett Kontaveit, scor 3-6, 6-4, 6-2. În turul următor le vor înfrunta pe chinezoaica Han Xin-Yun și pe Oksana Kalashnikova din Georgia.

Horia Tecău și partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, au depășit primul tur al tabloului de dublu după un meci în minimum de seturi. Cei doi i-au învins pe italienii Marco Cecchinato și Andreas Seppi cu 6-4, 6-3, 6-1 în o oră și 20 de minute, timp în care au jucat extrem de eficient cu primul serviciu, 88% din puncte câștigate. În turul următor îi vor întâlni pe francezul Fabrice Martin și monegascul Hugo Nys.

Pe tabloul feminin, Mihaela Buzărnescu și Raluca Olaru au cedat însă în fața duetului Rebeca Peterson-Tamara Zidansek (Sue/Slo), 3-6, 6-7 (4), după o oră și 31 de minute.

Vezi și: 

Kerber, eliminată după ce a câștigat cu 6-2 primul set cu Lauren Davis! E a doua mare surpriză de pe tabloul feminin

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează