SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON. Darren Cahill a răbufnit în timpul duelului Nadal - Djokovic: "Rafa este o glumă! Dumnezeule!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 16:33

Darren Cahill a urmărit cu atenție înfruntarea dintre Rafael Nadal (32 de ani, 1 ATP) și Novak Djokovic (31 de ani, 21 ATP), încheiată cu victoria sârbului, scor 6-4, 3-6, 7-6, 3-6, 10-8.

Antrenorul Simonei Halep a comentat semifinala maraton dintre Kevin Anderson și John Isner, încheiată în 6 ore și 36 de minute, scor 7-6, 6-7, 6-7, 6-4, 26-24, apoi s-a relaxat cu o nouă înfruntare de gală: "Hai Rafa! Pregătește-te pentru o nouă bătălie. Sunt acasă, cu o bere în mână, și aștept ca și voi să înceapă".

Schimburile fantastice dintre cei doi campioni l-au entuziasmat pe Cahill, care l-a lăudat pe spaniol: "Cât de bună a fost lovitura asta! Rafa este o glumă! Una foarte bună. Dumnezeule!".

Sfârșitul zilei l-a găsit pe Nole în avantaj, 2-1 la setur, și pe Darren înclinându-se în fața unei zile unice de tenis: "Extraordinar din partea lui Nole. 10 ore de tenis fără pauză și nu vreau să se oprească aici!". 

Vezi și: GALERIE FOTO Ducesele Meghan și Kate, apariții spectaculoase la Wimbledon » Au atras toate privirile în lojă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
maxp
maxp  •  15 Iulie 2018, 07:09

Traiasca google translate!

maxp
maxp  •  15 Iulie 2018, 07:08
Postat de lionforever pe 14 Iulie 2018, 19:17

Exact asta am susținut și eu. Sunt bucuros că e nr 1 mondial ca a spart gheata câștigând primul GS dar nu pot face parte din galeria celor de mai jos care daca s-a *** sar și zic "mama! Ce frumos miroase!"

Foarte bine, atata tot ca ai adus-o in discutie intr-un articol unde nu se vorbeste despre ea. N-o lauda si n-o critica nimeni pe aici, mi se pare ca doar ai cersit putina atentie, atata tot.

lionforever
lionforever  •  14 Iulie 2018, 19:17
Postat de Cornel Brincoveanu pe 14 Iulie 2018, 19:05

Halep s-a dus in vacanta la Wimbledon. S-a vazut clar si e de criticat din acest pvd.Asta nu inseamna ca cei care au observatii critice trebuie ca sa *** de sustinatorii neconditionati! E foarte usor sa lauzi, mai greu e sa fii obiectiv! Astept injuraturi !!! PS ( Cahil are o cota extrema si-si poate permite ca sa zica orice . )

Exact asta am susținut și eu. Sunt bucuros că e nr 1 mondial ca a spart gheata câștigând primul GS dar nu pot face parte din galeria celor de mai jos care daca s-a *** sar și zic "mama! Ce frumos miroase!"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează