SPORTURI  »  TENIS  »   SIMONA HALEP - SU-WEI HSIEH 3-6, 6-4, 5-7

WIMBLEDON // Simona Halep, primele explicații după eliminarea incredibilă în turul 3: "Am fost neprofesionistă" » Ce urmează: "Vreau să mă răsfăț"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2018 19:39

Simona Halep (26 de ani) a explicat de ce a pierdut meciul din turul 3 de la Wimbledon cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, scor 6-3, 4-6, 5-7, deși a avut 5-2 în decisiv.

Liderul mondial a spus la conferința de presă de după meci că-și reproșează multe lucruri și că oboseala și-a spus cuvântul.

"Știam că e o jucătoare care mixează ritmul, mi-a fost greu să joc împotriva ei pe iarbă. Totuși am avut 5-2 și minge de meci, dar lucrurile nu au mers în direcția mea. Ea a meritat să câștige pentru că a făcut mult mai multe lucruri bune pe teren decât mine. Deocamdată nu pot juca cel mai bun tenis al meu la Wimbledon, dar sper ca în următorii ani să-mi îmbunătățesc jocul și să obțin un rezultat mai bun.

Tot creditul pentru adversara mea, a stat în fiecare punct, a evoluat foarte bine. Ca joc am fost bine, am dat tot ce am avut, am luptat până la capăt dar din punct de vedere al stării nu am fost prea pozitivă. Am avut o atitudine neprofesionistă. Am vorbit prea mult, poate pentru că sunt foarte obosită, nu am reușit să fiu concentrată pe fiecare minge. Nu vreau să-mi găsesc scuze, încă sunt tristă. Am fost în față, dar nu am reușit să închid meciul. Nu sunt dură cu mine, ci doar realistă și onestă cu mine. Accept că am avut o atitudine neprofesionistă", a declarat Simona Halep.

Liderul mondial a continuat: "Am fost obosită poate pentru că am avut multe meciuri grele la Paris. Sunt obosită și mental, dar cred că am avut șase luni în care am jucat foarte bine. A fost multă presiune și tensiune asupra corpului meu. Nu spun că nu m-am putut concentra pentru că am câștigat un turneu de Mare Șlem. E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în carieră. Dar cu atâta energie am mai rămas pentru Wimbledon, după atâtea luni".

"Acum voi încerca să uit de acest turneu, de acest meci, pentru că este o înfrângere dureroasă, dar viitorul arată bine. Faptul că sunt campioana de la Roland Garros e foarte frumos. A venit momentul să mă bucur de vacanță. Am nevoie de o săptămână-două în care să fac orice în afară de tenis, căruia i-am dat totul în ultimele șase luni. Vreau să mă răsfăț, să fiu o fată normală și să mă bucur de viață" Simona Halep

Pentru Simona Halep urmează o perioadă de vacanță până la finalul lunii iulie când va decide dacă va merge la turneul de la Washington, unde anul trecut a ajuns până în "sferturi".

Citește și: SIMONA HALEP - SU-WEI HSIEH / WIMBLEDON 2018 » VIDEO Prăbușită în decisiv: Simona pierde incredibil în turul 3, după ce a fost întoarsă de la 5-2!

Citește și: "A reușit victoria carierei" » A izbucnit în plâns după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la Wimbledon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
englezu
englezu  •  09 Iulie 2018, 06:45

Simona, un sfat prietenesc : lasa-te de glume ! Odihna, odihna, odihna !

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  08 Iulie 2018, 15:26

Asta fac profesionistele: se rasfata! :((( Ce mai poti spune?!

bernier
bernier  •  08 Iulie 2018, 14:16

"Am fost neprofesionista" - corect! asa esti tu, n-ai ce-i face, de unde nu e, nici Dzeu nu cere. "Vreau sa ma rasfat" - cu case si masini de la...BET&WIN si cu idolatrie de la haleparzi; astia o pupa acolo unde nu patrunde soarele, inventand tot felul de scuze ridicole. Si eludand evidenta care ne releva ca "Imparatul (imparateasa) e gol(goala)!"

Vezi toate comentariile (51)
Comentează