SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Wow! Se retrage Maria Sharapova?! "Vine vremea ca cineva să te înlocuiască"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 17:05

Maria Sharapova (31 de ani, 29 WTA) a vorbit în presa din Rusia despre zvonurile apropiatei retrageri din tenis.

"Sunt la un nivel înalt în circuit de atât de mulți ani. Mi-am început aventură când eram încă o adolescentă. Am jucat deja împotriva multor generații de jucătoare, le-am văzut pe toate crescând. Este grozav să vezi cum junioarele talentate confirmă.

Când ajungi la apusul carierei va fi întotdeauna cineva care să te înlocuiască. Asta este realitatea, nimeni nu este etern în vârful ierarhiei. Când am debutat, Justine, Kim și surorile Williams dominau.

Mă simțeam ca un copil când jucam împotriva lor, era ca un vis devenit realitate", a declarat Sharapova conform sport.ru.

Maria Sharapova nu a câștigat nici un trofeu în 2018, amplificând zvonurile privind apropiata retragere.

Vezi și: FOTO Croația a zdrobit Franța chiar la ea acasă și a câștigat a doua Salatieră de argint din istorie! Marin Cilic a fost de neoprit în ultima finală a Cupei Davis în actualul format!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1033274703352371
Nicolau Stefan  •  25 Noiembrie 2018, 18:50

Te-ai dopat si asa ai devenit mare jucatoare! Ai mai avut si nesimtirea sa mai apari la turnee!

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  25 Noiembrie 2018, 17:35

Ai facut fata dopata! Dupa ce te-au prins ai devenit o anonima.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează