SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SYDNEY

WTA SYDNEY. Simona Halep și-a aflat adversarele de la primul turneu al anului » Traseu dificil pentru liderul WTA la Sydney

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 09:07

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a turneului de la Sydney, la care Simona Halep, locul 1 WTA, este principala favorită. Competiția începe pe 6 ianuarie.

Simona Halep a avut parte de o tragere cu ghinion. În primul tur, nu va juca, dar în runda următoare se va duela cu învingătoarea meciului dintre letona Jelena Ostapenko, locul 22 WTA, și australianca Ashleigh Barty, locul 15. La casele de pariuri, Barty este favorită în duelul cu Ostapenko.

În sferturi, Simona poate juca împotriva cehoaicei Karolina Pliskova, locul 8 WTA, în timp ce în semifinale o poate aștepta Garbine Muguruza, 18 WTA, sau Sloane Stephens, locul 6.

Pe partea inferioară de tablou, cele mai bine cotate jucătoare sunt Angelique Kerber, locul 3 WTA, și Petra Kvitova, 7 WTA.

Tabloul turneului WTA Sydney

clipboard01

7este cota pe care Simona Halep o are la câștigarea turneului de la Sydney, la egalitate cu Angelique Kerber. Ele sunt principalele favorite și sunt urmate de Sloane Stephens, cota 8

Turneul de la Sydney va avea loc în perioada 6-12 ianuarie și este dotat cu premii în valoare de 823.000 de dolari. Partidele Simonei Halep vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (25)
dinamo100
dinamo100  •  05 Ianuarie 2019, 10:23

Pentru un nr 1 mondial nu exista tragere cu "ghinion". Totul depinde de forma ei de moment precum si de forma de moment a adversarelor. Ostapenko a pierdut in turul 2 la Shenzen cu Niculescu, iar K. Pliskova are un palmares negativ cu Simona, asa ca nu se poate spune cat de grele vor fi meciurile. Si inca ceva: salutari haterilor, vad ca pornesc anul cu forte proaspete!

bodrin
bodrin  •  05 Ianuarie 2019, 09:39

Corect, cred, ar fi fost să spuneți că Ostapenko a avut un mare ghinion la tragerea la sorți: va trebui să joace în turul al doilea cu numărul 1 WTA! Dacă trece de turul I...

valiza.epo
valiza.epo  •  05 Ianuarie 2019, 10:06

Cand se va "accidenta" Simona?! Aceasta e intrebarea!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează