GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Pornhub, acces gratuit la conținutul premium și în România » Ajutor pentru cei blocați în case din cauza coronavirusului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 17:54

Pornhub, cel mai cunoscut site de filme pentru adulți, vine în ajutorul celor blocați în case din cauza pandemiei de coronavirus.

Site-ul a decis ca utilizatorii din întreaga lume să poată accesa gratis conținutul premium. Decizia este valabilă timp de o lună, până pe 23 aprilie. Până acum, doar utilizatorii din Spania și Italia, cele mai afectate țări din Europa de pandemia de COVID-19, puteau să beneficieze gratis de acest conținut.

Cu aproape un miliard de oameni aflați în izolare în întreaga lumea din cauza pandemiei de coronavirus este important să le dăm o mână de ajutor și să le propunem moduri plăcute a-și petrece timpul liber. Oamenii vor avea un alt motiv pentru a sta în casă și pentru a face ca numărul de îmbolnăviri să nu mai crească”, a spus vicepreședintele site-ului.

VIDEO » Carantină totală în România + cele mai noi informații

Citește mai multe știri despre pandemia de coronavirus: 

Din Spania, doi baschetbaliști români oferă declarații sfâșietoare: „Sper din suflet ca în România să nu se ajungă la același nivel!”

Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului! Cine poate beneficia și când intră în vigoare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  25 Martie 2020, 23:04

Bun

Vezi toate comentariile (1)
Comentează