TIMP LIBER  »  HOBBY  »  GALAȚI

FOTO Imagini scandaloase din Galați, de pe plaja concesionată de primărie » Ștrandul orașului a devenit piscină portabilă!

FOTO: Iulian Grosu
FOTO: Iulian Grosu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 10:35

România e o țară a paradoxurilor, iar Galațiul îi poate deveni oricând capitală. Orașul aflat la doi pași de Dunăre are parte de o poveste tragicomică.

 În aprilie 2017, primarul Pucheanu a concesionat Plaja Dunărea unui investitor privat, care s-a angajat, printre altele, că în cel mai scurt timp va da drumul unui bazin din cele două existente. Ce s-a ales de proiect?

Jurnaliștii de la Vice.com au vizitat minunăția din Moldova. Aceștia notează că dacă vrei să scapi de caniculă, trebuie să urmezi următorii pași: plătești taxa de 20 de lei, intri într-o chestie mai mică, un lighean, în care îți speli picioarele, apoi ești pregătit pentru aventura vieții tale.

Citește aici toate detaliile și imaginile cu piscina din Galați.

Vezi și:

Top piscine, ștranduri și aquapark-uri din București » GHID COMPLET: dotări + program + tarife

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează