Vanessa Paradis s-a căsătorit. Cine este alesul

Vanessa Paradis & Samuel Benchetrit (Vanessa Paradis & Samuel Benchetrit)

Articol de GSP luni, 02 iulie 08:50

Vanessa Paradis şi Samuel Benchetrit s-au căsătorit în acest weekend la primăria Saint-Siméon ( Seine-et-Marne, Franţa). Actriţa şi cântăreaţa a purtat la cununia civilă, care a durat jumătate de oră, o rochie de culoare albă şi un voal brodat, prins în păr cu flori, şi a ales un bucheţel de trandafiri în nuanţe de roz, iar scriitorul şi regizorul a purtat un costum albastru închis.



Ceremonia intimă a reunit aproximativ 30 de rude şi prieteni apropiaţi, între care Matthieu Chedid sau cântăreţul Raphaël. Nu a lipsit nici Lily-Rose, fiica în vârstă de 19 ani pe care Vanessa Paradis o are din relaţia de 14 ani cu actorul american Johnny Depp de care s-a despărţit în 2012 şi cu care mai are un fiu, Jack, în vârstă de 16 ani.

Vanessa Paradis şi Samuel Benchetrit, amândoi în vârstă de 45 de ani, s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul " Chien", şi-au oficiat relaţia în luna august a anului 2017, iar acum au hotărât să se căsătorească.

Vanessa Paradis a devenit cunoscută în toată lumea pentru hitul " Joe le Taxi", iar pentru rolul din filmul " Noce Blanche", a fost recompensată cu un premiu Cesar. Samuel Benchetrit a mai fost căsătorit cu actriţa franceză Marie Trintignant, din 1998 până în 2003, cei doi având împreună un fiu în vârstă de 19 ani. Ulterior, el a mai avut o relaţie cu actriţa Anna Mouglalis, cu care are o fiică în vârstă de 10 ani.

Vanessa Paradis s-a căsătorit. Cine este alesul
Vanessa Paradis & Samuel Benchetrit