FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anamaria Prodan vrea un jucător de la FCSB la Hermannstadt: „Am vorbit azi la telefon”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 22:41

Anamaria Prodan, cel mai nou membru în Consiliul de Administrație de la FC Hermannstadt, l-a sunat pe Gigi Becali în legătură cu împrumutul lui Ianis Stoica (17 de ani).

Anamaria Prodan și-a luat deja în serios noua postură și caută să întărească formația din Sibiu. Prima țintă este Ianis Stoica, fotbalist aflat sub contract cu FCSB. Anamaria este agentul mijlocașului împrumutat sezonul precedent la Metaloblobus. 

Becali a dat-o de gol

„Am vorbit cu ea azi la telefon, că m-a sunat că îl vrea pe Ianis Stoica la Sibiu. I-am zis din vorba în vorbă: «Băi, Ana, tu dacă nu erai nevasta lui Reghe, eu nu vorbeam cu tine»”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Cel mai tânăr marcator din istoria FCSB

Ianis Stoica este cel mai tânăr marcator din istoria clubului FCSB. În 2017, mijlocașul a marcat într-un meci de Cupa României, câștigat de bucureșteni cu 6-1 la Cluj, împotriva Universității. Aflat în continuare sub contract cu FCSB, fiul lui Pompiliu Stoica a mai fost împrumutat la Dunărea Călărași, Petrolul și Metaloglobus. 

Anamaria Prodan vrea un jucător de la FCSB la Hermannstadt: „Am vorbit azi la telefon”

VIDEO / Jucătorii FCSB trag tare la antrenamentele care au loc la baza din Berceni

Citește și alte știri despre FCSB:

Harlem Gnohere și-a luat rămas bun de la FCSB printr-o scrisoare emoționantă: „Pe tine te iubesc, ești fratele meu!” + Reacția lui Becali: „Am făcut o afacere!”

EXCLUSIV Gigi Becali, refuzat clar de omul care se putea dovedi vital al FCSB: „Nea Gigi, nu vin!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  05 Iunie 2020, 11:12

I-a tras-o si Becali !! Pentru el agenta este un nimeni, norocul ei fiind acela ca este nevasta lui Reghecampf !! Tare de tot !!

10aripa
10aripa  •  05 Iunie 2020, 08:55

Se întărește echipa satelit?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează