FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA 1-0

ASTRA - CRAIOVA 1-0 // Ioan Niculae îl „înțeapă” pe Șumudică: „Bogdan Andone făcea, de fapt, pregătirea. Nu am mai avut așa ceva”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 23:04

Ioan Niculae (65 de ani), patronul Astrei Giurgiu, visează din nou la titlu după ce echipa sa a bifat, contra Craiovei, 1-0, cea de-a opta victorie consecutivă în Liga 1. Astra a ajuns pe primul loc în Liga 1, cu două puncte peste CFR Cluj.

Imediat după finalul meciului cu CS Universitatea Craiova, Ioan Niculae a ţinut să-l laude pe tehnicianul Bogdan Andone, antrenor numit la începutul lunii octombrie, după demiterea lui Dan Alexa. 

„Echipa merge foarte bine. Nu vom putea face nimic fără să strângem din dinți. Sigur că ne gândim la titlu, de ce să n-o facem? Dacă nu voiam să facem o echipă bună, nu aș fi făcut aceste transferuri. Avem un lot de jucători destul de echilibrat. 

Şi mai avem ceva, un antrenor excepțional, pe Bogdan Andone. El a mai antrenat la Astra, în perioada Șumudică. Să știți că Andone făcea, de fapt, pregătirea echipei și atunci. Din ce spun Dani Coman şi oamenii din club, n-au văzut în ultimii ani un om atât de metodic precum el. Nu are dușmănii, vrea să alcătuiască mereu cea mai bună echipă. Uitați-vă și voi ce fac Alibec și Budescu, cum să nu-i chemi la echipa națională?”, a declarat Ioan Niculae, la TV Telekom Sport.  

Astra încearcă să repete performanța din sezonul 2015-2016, în care a câștigat, sub comanda lui Marius Şumudică, primul și singurul titlu din istorie. Giurgiuvenii mai au în vitrină o Cupă (2014) și două Supercupe ale României (2014 şi 2016). 

Vezi AICI toate detaliile de la partida Astra - Craiova!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
magic4ever
magic4ever  •  10 Decembrie 2019, 10:15
Postat de Vasile Vasile pe 09 Decembrie 2019, 15:27

Joaca ?Adica ce a jucat cu craiova ?S-au aparat in disperare si u avut noroc de greseala aluia care i-a pus mingea-n brate lui budescu !

Iti trebuie jucatori cu anumite calitati sa te aperi asa bine si sa joci asa bine pe contraatac...asa joaca toate echipele romanesti in cupele europene cand intalnesc un adversar mai bun si ce fericire este in presa sau printre suporteri dupa o victorie chinuita cu 1-0 in care s-a marcat pe contraatac...dar na, Astra nu joaca fotbal dupa tine...ce acri sunt strugurii cand nu ajungi la ei...

2456334408024644
Vasile Vasile  •  09 Decembrie 2019, 15:27
Postat de Cantaragiu Cristinel pe 09 Decembrie 2019, 09:40

Eu zic doar atât,Astra joacă cu totul altceva decât juca cu Alexa,că e mâna lui Andone,că e și altceva, nu știu, dar un lucru e sigur, această echipă e clar cea mai in formă la ora aceasta, că e posibil să urmeze și un recul,nu prea ai cum să câștigi meci după meci la nesfârșit, e cu totul altceva...

Joaca ?Adica ce a jucat cu craiova ?S-au aparat in disperare si u avut noroc de greseala aluia care i-a pus mingea-n brate lui budescu !

bigbolo
bigbolo  •  09 Decembrie 2019, 15:22

Securistul asta l-a laudat si pe Maldarasanu si dupa 2 etape l-a dat afara. Un individ perfid, fara caracter, un nemernic! Alibec si Budescu nu sunt jucatori de echipa nationala. In primul rand nu se comporta ca niste profesionisti, apoi sunt niste lenesi ordinari si nu-si respecta coechipierii. Mereu cu mofturi in cap. Peste tot unde au fost au creat scandaluri si au fost fugariti.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează